Başkan Vekili Gürbüz, altyapı ve üst yapı çalışmaları yerinde inceledi

Başkan Vekili Gürbüz, altyapı ve üst yapı çalışmaları yerinde inceledi

Kaynak:Necmi Ertuş

Hakkâri Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Vekili Burak Gürbüz, kent genelinde devam eden altyapı ve üstyapı çalışmalarını yerinde inceleyerek ilgili birimden bilgi aldı.

Hakkâri Belediyesi tarafından farklı mahallelerde sürdürülen çalışmalarda kilit taşı döşeme, istinat duvarı yapımı, asfalt yama ve asfaltlama faaliyetleri devam ediyor.

Çarşı merkezinde bulunan iki büyük caddede ise asfaltlama öncesi altyapı çalışmaları yürütülüyor. Bu kapsamda mevcut kaldırımlar sökülerek yeniden düzenlenirken, caddelerin altyapı ve üstyapısıyla birlikte yenilenmesi hedefleniyor.

Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Vekili Burak Gürbüz, beraberindeki Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek ve Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileriyle birlikte çalışmaları sahada inceledi. Gürbüz, çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı. İl genelindeki altyapı ve üst yapı çalışmaları plan ve programlı olarak devam ediyor.010203

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.