• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Belediye araç filosunu güçlendiriyor

Belediye araç filosunu güçlendiriyor
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, belediye tarafından alınan 6 adet toplu taşıma aracını iki tanesinin teslim aldıklarını söyledi.

Hakkari Belediyesi tarafından toplu taşımada kullanılacak iki araç için eski belediye önünde teslim töreni düzenledi. Törene Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek, Özel Kalem Müdürü Ahmet Karaçalı ve belediye personeli katıldı.

Araçların içini dolaşan Vali Ali Çelik, araçların Hakkari’ye hayırlı olması temennisinde bulundu. Vali Çelik, yeni aldıkları 6 araçtan ikisini teslim aldıklarını geriye kalan 4 aracın ise Ocak ayında teslim alacaklarını söyledi.

Vali Çelik,” Hakkari’deki sıkıntılar konusundan bir tanesi olan toplu taşıma sorunu çözümü için belediyemizi iletilen talepler kapsamında satın aldığımız 6 adet toplu taşıma aracını iki teslimatı olan iki tanesini aracımızı teslim aldık. Üniversite yolunda yapılan yoğunlaşmayı azaltmak için bu bölgede seferlerini başlayacak.

2020 yılında Hakkari belediyesi tarafından toplu taşıma hizmetleri turu başladı. Günlük 9 bin ve 6 bin arasında yolcumuz Hakkarili hemşehrimizi gideceği yere taşımak için büyük bir gayret içerisindeyiz.

Bu sorunun Bağlar Mahallesi, Sanayi Mahallesi, Merzan Mahallesi alt tarafları gibi alanlarda da yoğunlaşma görünmek üzere belediyedeki arkadaşlarımızın talepleri üzerine 6 adet ısuzu toplu taşıma aracı alındı. Bunlardan ilki bugün teslim edildi. 15 Ocak’ta da 4 tanesi peyde peye teslim edilecek.

Hakkari’de toplu taşımada yaşanın sıkıntı ortadan kalkmış olacaktır. Gayretlerinden dolayı belediye deki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Önemli olan bundan sonra da otobüslerimizi zamanında yolcularımızı alması için hem şoförlerimizin, hem de diğer toplu taşımada çalışan kama personelinin daha dikkatli olması, otobüslerin temizliğine daha dikkat etmeleri, hizmet kalitesini daha da artırma, duraklara zamanında gelmek gibi, bu sistem üzerinde çalışmak için gayret harcayacağız. İnşallah hayırlı olur. Kazasız belasız zorlu kış şartlarında da güvenlik bir yolculuk için arkadaşlarımız elinde geleni yaparlar” dedi.

Vali Çelik ve beraberindekiler daha sonra yeni alınan toplu taşıma araçlarında kısa bir çarşı merkezi turu attı. Haber: Feyzullah Taş

02-063.JPG08-002.JPG05-028.JPG01-070.JPG

 

Bu haber toplam 1395 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim