• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C

Bengi yıldız olayı abartıldı.

Bengi yıldız olayı abartıldı.
BDP Batman Milletvekili Bengi YILDIZ’ın Bodrum’da tatil yapması ve bir bayan ile sohbet ederken çekilmiş resimlerinin manşetlerde yer alması gündemi adeta işgal etti.

O kadar büyütüldü ki en çok çene yoran konu haline geliverdi. Yolsuzluk yapmadı, İhale satmadı, Kimseleri taciz etmedi. Tatil herkesin hakkıdır. En çok da BDP’lilerin… Kırmızı koltuklarda oturmuyorlar, kırmızı, kırmızı ter döküyorlar.

Üstelik meclisin tatilde olduğu bir dönemde Bodruma gitmiş ve birkaç gün dinlenmişse ne var bunda, neden bu kadar abartılıyor ki? Batman yerel basınının “Eve çiye Bengü” bu nedir Bengü başlıklarını atıp saldırı niteliğinde Vekillerini yerden yere vurmaları da hiç şık olmadı.

Bir kadın ile otel odasında aynı yatakta basılsa, barda içki aleminde sarhoş görüntülense, öpüşürken veya elele dolaşırken resimlense o zaman bende eleştirebilirdim. Oysa Bengi Yıldız, halka açık olan bir alanda mesafeli oturarak bir bayan arkadaşıyla soğuk içerken resimlenmiş. Gazeteci Ağabeyimiz Yılmaz Özdil’in dediği gibi; “ Memleket bu haldeyken, tatil yapıyor demeye getiriyorsan … Memleket bu haldeyken , TBMM komple tatilde değil mi birader? Henüz yemin etmeyen BDP’mi soktu TBMM’yi tatile.

TBMM çalışacaz dedi de, Bengi Yıldız hayır ben Bodrum’a gidicem mi dedi? Mesela, mitinglerde oy isterken başka, seçildikten sonra başka konuşan BDP mensubu gördünüz mü hiç? Var mı kendini kandırılmış his eden, enayi yerine koyan BDP seçmeni? Davaları çuvalla, dolaplara sığmıyor.

Aralarında bir tane yolsuzluk dosyası bulunuyor mu? Zimmetine para geçirmekle suçlanan, ihaleye fesat karıştırdığı iddia edilen , halka hizmet ayaklarıyla meclis komisyonlarında iş takipçiliği yaparken görülen BDP mensubu var mı?

Adam Bodrum’a gitmiş, kendi cebinden. Kafileler halinde yurtdışına gezmeye giden mebusların, sadece bir senede sarf ettiği harcırah 10 trilyon lira. Kim ödüyor sence?” Ben hayattan şunu öğrendim ki adam harcamak ve iftira atmak en kolay iştir. Meslektaşlarımı da anlamış değilim. Gündem bu kadar sıcak iken, çok ciddi konuların tartışması ve çözülmesi beklenirken Bengi Yıldız’ın sür manşetlerde yer alması, tartışma konusu olması, bu çok doğal görüntünün magazinleştirilmesine bir anlam vermiş değilim. Bengi Yıldız olayı bence çok abartıldı. Ya sizce?

Bu haber toplam 5360 defa okunmuştur
Etiketler: ,
  • Yorumlar 8
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim