• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 16 °C

Bir hafta içindeki asayiş olayları

Bir hafta içindeki asayiş olayları
Hakkari'de bir hafta içersinde il ve ilçelerimizde meydana gelen ilginç asayiş olayları.

 

 Hakkari'de bir evde meydana gelen yangında bir miktar para ve çeyiz setinin yandığı belirtildi. Edinilen bilgiye göre, L.K. isimli bir vatandaşın evinin misafir odasında kömür sobasından sıçrayan kıvılcımlar yangına yol açtı. Kimsenin evde bulunmadığı bir sırada çıkan yangın mahalle sakinleri tarafından söndürüldü. Yangında L.K.'ye ait 2 bin TL para ve çeyiz setleri yanarken, olayla ile ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

- 26 KÜÇÜKBAŞ HAYVAN ÇALINDI

 Hakkari'de bir ahıra giren kişi veya kişilerin, 26 küçükbaş hayvanı çaldığı belirtildi.
Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi'ne müracaatta bulunan A.Ö. isimli vatandaş, kendisinin hayvancılık işiyle uğraştığını, sahibi olduğu hayvanları ikametinin 100 metre ilerisinde bulunan bir ahırda muhafaza ettiğini söyledi. Sabah hayvanlarını kontrol etmeye gittiğinde 53 koyundan 26'sının çalındığını fark ettiğini belirten A.Ö., zararının yaklaşık 16 bin TL olduğunu, olayını gerçekleştiren kişi veya kişilerden davacı ve şikayetçi olduğunu söyledi.

- KENDİSİNE YUMRUK ATAN OĞLUNDAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Hakkari'de bir baba, tartıştığı oğlu tarafından darp edildiğini belirterek şikayetçi oldu.
Polis merkezine başvurarak ifade veren baba P.T., kendisini yumruk atmak suretiyle darp eden oğlundan şikayetçi olduğunu söyledi. Baba, birlikte yaşadıkları oğlunu küçük kızı ile sözlü olarak tartıştığını görmesi üzerine sakinleşmesi için uyardığını, bu esnada oğlu M.T.'nin kendisine yumruk attığını anlatarak davacı ve şikayetçi olduğunu söyledi.

- KAYSERİ'DE ARANAN ŞAHIS ESENDERE'DE YAKALANDI

Kayseri 3. Sulh Ceza Mahkemesi'nce "tehdit" suçundan yakalama müzekkeresi bulunan bir şahısın Yüksekova Esendere Sınır Kapısı'nda yakalandığı belirtildi.
Edinilen bilgiye göre, Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü Esendere Pasaport Amirliğince yapılan sorguda, O.Ç. isimli şahıs hakkında Kayseri 3. Sulh Ceza Mahkemesince "tehdit" suçundan yakalama müzekkeresinin bulunduğunun tespit edildi. Bunun üzerine Esendere Gümrük Polisi tarafından gözaltına alınan şahsın Yüksekova İlçe Jandarma Komutanlığına teslim edildiği belirtildi.

Bu haber toplam 3524 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim