• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

BİR LOKMAN DAHA ARAMIZDA AYRILDI(video)

BİR LOKMAN DAHA ARAMIZDA AYRILDI(video)
Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Hakkari Devlet Hastanesi İstatistik Şube Müdürü Lokman Koyun için, hastane önünde bir anma töreni düzenlendi. Törende ailesi ve iş arkadaşları göz yaşları

FOTOGALERİ ALTTA.... 

 Önceki gün Lokman Taş'ın üzüntüsünü yaşadığımız sırada bu defa ise Lokman Koyun'nun üzüntüsü içersine girdik. Önceki gün akşam saatlerinde Gazi Mahallesindeki evinde aniden fenalaşan evli ve 3 çocuk babası Lokman Koyun (40) Hakkari Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldığı sırada hayatını kaybetti. Bugün öğle saatlerinde Hakkari İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Lokman Koyun için Devlet Hastanesi önünde bir anma töreni düzenlendi. Törene hayatını kaybeden merhumun babası H. Halil Koyun, Ağabeyi Hurşit Koyun, aile fertleri,  İl Emniyet Müdürü Metin Seyfi Sazak ve diğer birim amirleri, İl Sağlık Müdürü Dr. Turhan Sulhan, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ali Güneş, Hastane Personel Şube Müdürü Hasan Bulut, SES Şubesi Başkanı Musa Bor, çok sayıda kurum personeli ve vatandaşlar katıldı.

Yapılan saygı duruşunun ardında bir konuşma yapan Lokman Koyun un oda arkadaşı Personel Şube Müdürü Hasan Bulut, merhumla birlikte yıllardır uzun yıllar çalıştığını belirterek, öz geçmişi hakkında detaylı bilgiler verdi. Aralarında aniden ayrılan merhumun üzüntüsünü ve şokunu üzerlerinde halen atamadıklarını belirten Bulut, kendisini unutmayacaklarını söyledi.

SES Şube Başkanı Musa Bor,  hayatını kaybeden Lokman Koyun u kelimelerle anlatmaktan zorluk çektiğini belirterek, isminin yaşatılması için bir sağlık ocağına verilmesi talebinde bulundu.  Kendisine yüce Allah tan  rahmet yakınlarına ise başsağlığı dilediklerini belirten Bor, halen olayın şoku içersinde olduklarını belirtti.

 İl Sağlık Müdürü Dr. Turhan Sulhan ise, 6 aydır Hakkari de bulunduğunu belirterek, bulunduğu süre içinde beyefendi iş ciddiyeti ile merhumu tanıdığını söyledi.

Sulhan," Lokmanı herkes kendine örnek alsın. Lokman gibi olmak istiyorsanız onun gibi yaşayın. İsmini  bir sağlık birimine verilmesi için çalışacağız" dedi. Vefat eden Lokman Koyu nun ağabeyi Hurşit Koyun ise, kendilerini bu acılı günde yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Lokman Koyu nun resimlerini taşıyan ailesi ve iş arkadaşları ise göz yaşlarına hakim olamadılar. Tören İl Müftüsü Mehmet Ali Özturkçü nün okuduğu dualarla son buldu.

FEYZULLAH AKSU (İHA)

 

Bu haber toplam 4707 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim