• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 19 °C

Bitlis Vakıflar Bölge Müdürlüğü 'den iftar hizmeti

Bitlis Vakıflar Bölge Müdürlüğü 'den iftar hizmeti
Bitlis Vakıflar Bölge Müdürlüğü ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan boyunca hergün 100 kişiye iftar yemeği veriyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü, Bölge müdürlükleri aracılığıyla kuracağı iftar sofralarında ihtiyaç sahiplerini misafir edecek.

Vakıflar Genel Müdürlüğü’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada “Kadim medeniyetimizin gönül zenginliğini paylaşmak, yardımlaşma ve dayanışma ile yaşatmak asıl görevimizdir.” İfadesine yer verildi. Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından ilki 2022 yılında 25 İlde düzenlenen iftar organizasyonunun kapsamı bu yıl genişletildi.

81 ilin tamamında kurulacak sofralar ihtiyaç sahiplerine ve dileyen tüm vatandaşlara hizmet edecek. Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü’nden yapılan duyuruda Ramazan Ayı boyunca On Bir Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif’in ruhuna uygun faaliyetler yapılmasına özen gösterileceğinin altı çizildi.

Açıklamada “Vakıflar Genel Müdürlüğü olarak dayanışma ve paylaşma kültürünü yaşatmak, pekiştirmek ve daha güçlü şekilde geleceğe aktarmak için her alanda çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Geçtiğimiz yıl kurduğumuz gönül sofralarını bu yıl Mübarek Ramazan-ı Şerif’in gelişiyle tüm şehirlerimize yayacağız.

81 ilimizde, bölge müdürlüklerimiz vasıtasıyla kuracağımız iftar noktalarımızda paylaşmanın, paylaştıkça çoğalmanın zenginliğini yaşayacağız.

Bu kapsamda Bitlis Vakıflar Bölge Müdürlüğü sorumluluk alanında yer alan illerde; Bitlis’te Kervansaray Restorantta Ramazan ayı süresince günlük 300 vatandaşımıza iftar yemeği verilecek olup , Bitlis Eren Üniversitesinde ise Ramazan ayı süresince hafta içi günlük yaklaşık 1500 öğrencinin iftar yemeği katkı payları Hayırsever vatandaşlarımız ve Vakıflar Genel Müdürlüğünce karşılanacaktır.

Muş İlinde Atatürk Parkı Restorantında Ramazan ayı süresince günlük 100 vatandaşımıza iftar yemeği verilecektir. Van İlinde Süvari Hacıoğlu Restorantta günlük 100 vatandaşımıza, Van Yüzüncüyıl Üniversitesinde  Ramazan ayı süresince hafta içi günlük yaklaşık 2000 öğrencinin iftar yemeği katkı payları Hayırsever vatandaşlarımız ve Vakıflar Genel Müdürlüğünce karşılanacaktır.

Hakkari İlinde Nergiz Düğün Salonunda Ramazan ayı süresince günlük 100 vatandaşımıza iftar yemeği verilecektir. Şırnak İlinde Çamlıca Lokantasında Ramazan ayı süresince günlük 100 vatandaşımıza iftar yemeği verilecektir.

Siirt İlinde ise  Veysel Karani Beldesinde,  Öz Diyarbakır Sofrası Lokantasında Ramazan ayı süresince günlük 300 vatandaşımıza iftar yemeği verilecektir. Bölge Müdürlüğü faaliyet alanında altı ildeki tüm vatandaşların iftar sofrasına davetli olduğu belirtildi.

bitlis-iftar.jpg

Bu haber toplam 1228 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim