• BIST 10045.74
  • Altın 2412.135
  • Dolar 32.2988
  • Euro 34.6561
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Bu ilginç olaylar Hakkari’de yaşandı

Bu ilginç olaylar Hakkari’de yaşandı
Bu 3 olay Hakkari'de yaşand. İncir ağacında düştü gözlerini hastanede açtı. Kız kardeşinin kaçmasında aracılık etti diye tartaklandı. Yeni evli çifter hastanede birbirine girdiler.

Hakkarihabertv.com/Haber Merkezi

- KIZ KARDEŞİNİN KAÇMASINA ARACILIK ETTİ DİYE TARTAKLANDI

  Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde bir şahıs kız kardeşinin başkası ile kaçmasına aracılık iddia ettikleri gerekçesiyle, ağabeylerinin kendisini darp ettiğini belirtti.  Edinilen bilgiye göre, Yüksekova Orient İş Merkezi önünde meydana gelen Kasten Yaralama olayı ile ilgili olarak müşteki R.A. isimli şahsının alınan ifadesinde, 21.08.2010 günü saat 01:30 sıralarında Orient İş Merkezi önünde araç ile seyir halinde iken öz ağabeyleri olan S.A., M.A. ve Ş.A. isimli şahıslar araçları ile kendisinin önünü keserek araçtan indirdiklerini belirtti. Kendisinin yanında kalan 19 yaşındaki öz kız kardeşi olan G.A.nın kendi isteği ile 20.08.2010 günü V.Ç. isimli şahıs ile birlikte kaçmasını ağabeylerinin kendisini sorumlu tutmasından dolayı tartıştıklarını daha sonra ağabeylerinin kendisini darp ettiklerini söyledi. Konu'nun Cumhuriyet Savcılığına intikal ettirilerek tahkikat başlatıldığı bildirildi.

 - YENİ EVLİ ÇİFTLER HASTANEDE BİRBİRİNE GİRDİ

 Hakkari’de yeni evli olan bir çift birbirleri ile anlaşamayınca sonunda karakolluk–  oldular. Edinilen bilgiye göre, Hakkari Devlet Hastanesinde meydana gelen hakaret olayında S.K. isimli şahsın müşteki olarak alınan ifadesinde; 2010  yılı Nisan ayından beri İ.K. isimli şahıs ile evli olduğunu eşinin evlendikleri ilk günden beri kendisine gerek fiziksel gerekse psikolojik baskı uyguladığını söylerdi. Bu baskılara dayanamadığı için eşi ile çalışmış olduğu Yüksekova Devlet Hastanesi’nden tayinini isteyerek Haziran ayında Hakkari Devlet Hastanesine tayin olduğunu belirten İ.K.,  fakat eşinin her nöbet gününde çalışmış olduğu hastaneye gelerek ona hakarette bulunduğunu belirtti. Yine 21.08.2010 günü saat 17:15 sıralarında nöbette bulunduğu sırada  eşinin gelerek kendisine hakaret ettiğini, arkadaşlarının içerisinde kendisini rencide ettiğini hatta daha da ileri giderek vurmak istediğini söyleyen İ.K., fakat buna hastanedeki arkadaşlarının mani olduğunu ifade etti. Artık bu duruma fazla dayanamadığını, eşinden şikayetçi ve davacı olduğunu, belirten S.K., eşi ile uzlaşmak istemediğini belirti. Verilen ifadeler doğrultusunda yeni evlilerin konusu Hakkari Cumhuriyet Başsavcılığına intikal ettirildiği bildirildi. 

 - İNCİR AĞACINA ÇIKTI GÖZLERİNİ HASTANEDE AÇTI 

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde evlerinin bahçesinde İncir toplayan bir vatandaş gözlerini hastanede açtı. Edinilen bilgiye göre, olay Narlı köyü’nde saat 11:00 sıralarında meydana geldi. A.K., isimli şahıs evlerinin bahçesindeki incir ağacına incir toplamak amacıyla çıktı. Ağacın üzerinden geçen yüksek gerilime kapılması sonucu elektrik çarptı.  İlk olarak Çukurca Sağlık Ocağına oradan da Hakkari Devlet Hastanesine kaldırılan A.K., iki gün hastanede kaldıktan sonra taburcu edildiği belirtildi.

 

 

 

Bu haber toplam 5439 defa okunmuştur
  • Yorumlar 3
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim