• BIST 10191.81
  • Altın 2468.905
  • Dolar 32.1943
  • Euro 35.068
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C

Caddeyi esnaf suluyor

Caddeyi esnaf suluyor
Hakkari'de tozdan geçinmeyen bazı caddeler esnaflar tarafından sulanıyor. Haberine belediye'den açıklama geldi.

HAKKARİ (İHA) - Devlet Hastanesi Caddesi başta olmak üzere Hastane garajı önünde bulunan esnaf, son günlerde şiddetini artan yağmurun ardında biriken çamurun büyük bir toz yığını oluşturduğu belirtiyorlar.

Caddenin itfaiye ekibi tarafından sulanmaması üzerine araçların geride bıraktığı tozun iş yerlerine girdiğini ifade eden esnaflardan Ramazan Şeftalı eline aldığı hortumla günde onlarca vatandaşın ve araçların geçtiği caddeyi her gün bu şekilde suladığını belirtti.

İtfaiyenin günde bir defa da olsa caddeyi tazyikli suyla yıkaması gerektiğini belirten Şeftalı, cadde sulanmadığı için araçların geride bıraktığı tozun yolda geçenleri rahatsız ettiği gibi iş yerlerini de adeta içinde oturulmaz hale getirdiğini söyledi.

Cadde sakinleri ise, hastaneye gelip giderken araçların bıraktığı tozdan rahatsız olduklarını ifade ettiler. Belediye yetkilileri ise imkanlar dahilinde yolları tazyikli suyla yıkadıklarını ifade ettiler.

 BİZE ÇAMUR ATTILAR

Hakkari Belediye Başkanlığı yetkilileri, esnaf yolu suluyor. Haberine tepki göstererek söz konusu yol başta olmak üzere bir çok caddeyi itfaiye aracının yardımıyla yıkadıklarını belirtiler. Yetkililer,"Bu tür haberler gerçekten bizi üzüyor. Esnaf caddeyi suluyor. Denilen nokta zaten itfaiye araçlarımızın gelip geçtiği güzergahta bulunuyor. Sullanmaması mümkün değildir. Ancak bir süre önce burada kulübeleri bulunan esnafları kaldırmak istedik. Şimdi belediye ye çamur atmak için bu gibi beyanlarda bulunuyorlar. Caddeyi ise hortumla suladıkları görünüyor. Bu su nerden geliyor. Kaçak olabilir. Bize gereğini yapacağız. Ancak her zaman olduğu gibi şimdi de çalışmalarımızı çekemeyen bazı kişiler hakkımızda asılsız ifadeler kullanabilirler. Ancak basın buna alet olmamalıdır" denildi.


 

Bu haber toplam 2652 defa okunmuştur
Etiketler: , ,
  • Yorumlar 12
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim