Çanakkale Zaferi’nin 111. Yılı Hakkâri’de anıldı
Kaynak:Hakkarihabertv.com
Hükümet Konağı önünde gerçekleştirilen çelenk sunma törenine; Hakkâri Valisi ve Belediye Başkan Vekili İbrahim Taşyapan, il protokolü, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.
Tören, Hakkâri Valiliği, Garnizon Komutanlığı, Hakkâri Belediyesi ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı. Çelenk sunumu; Vali İbrahim Taşyapan, 3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Ferat Vural ve dernek temsilcisi İbrahim Adıyaman eşliğinde gerçekleştirildi.
Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 18 Mart mesajı okundu.
Tören, Bakım Üsteğmen Hacı Demirbaş’ın günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı konuşmanın ardından sona erdi. Haber: Necmi Ertuş