Çanakkale Zaferi'nin 96. yıldönümü

Çanakkale Zaferi'nin 96. yıldönümü
Hakkari'de "18 Mart Şehitleri Günü" yoğunluk güvenlik önlemleri altında kutlandı.

Haber: Necmi Ertuş

Program için sabah saatlerinde Hakkari Valiliği önünde yoğun güvenlik önlemleri alındı. Yüksek binaların çatılarına keskin nişancılar yerleştirilirken, bazı caddelere ise arama noktaları kuruldu. Atatürk anıtına çelenklerin konulmasının ardında saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardında program Atatürk Kültür Merkezi salonunda devam etti. Anma etkinliklerine Vali Muammer Türker, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Levent Köse, Belediye Başkanı vekili Abdullah kılıç, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Sami Balcı,  gaziler ile kamu kurum ve kuruluş amirleri katıldı.

 

 Program Gazi İlköğretim Okulu öğrencilerinin günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardında çanakalle geçilmez adlı tiyatro gösterisinin ardında son buldu.

 

 

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
2 Yorum