• BIST 10082.77
  • Altın 2430.881
  • Dolar 32.3957
  • Euro 34.7576
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Cinayetin olayının altında eşi çıktı

Cinayetin olayının altında eşi çıktı
Erzurum’da önceki gece saatlerinde evinde bıçaklı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Recep İnan ile katil zanlısı olarak gözaltına alınan K. Ö’nün Hakkarili oldukları öğrenildi.

AHMET AKBUĞA
ERZURUM (İHA) - Yakutiye ilçesi Muratpaşa Mahallesi’nde önceki gün gece saat 23. 30 sıralarında meydana gelen olayda Emniyet Müdürlüğü’nde Teknisyen Yardımcısı olarak çalışan Recep İnan, evine gelen bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Saldırının ardından zanlı kaçarken İnan, ailesinin çağırdığı ambulansla Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

İnan, acil serviste yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yürütülen araştırma sonucu İnan’ı bıçakla yaralayan K.Ö’nün ailece tanındığı ortaya çıktı. Görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda soruşturmayı genişleten polis, Ağrı’ya kaçmaya çalışan K.Ö’yü yakalayarak, gözaltına aldı.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesinde K. Ö’nün sorgusu devam ederken hayatını kaybeden Recep İnan’ın ve kati zanlısı olarak gözaltında bulunan K. Ö’nün, Hakkari nüfusuna kayıtlı oldukları öğrenildi. İki şahsın Hakkari’den birbirlerini tanıdıkları belirtilirken cinayetin sebebi hakkında soruşturma devam ediyor. Öte yandan evli ve 4 çocuk babası olan Recep İnan’ın cesedi bugün sabah saatlerinde defnedilmek üzere memleketi Hakkari’ye gönderildi.
 

CİNAYET OLAYININ ALTINDAN EŞ ÇIKTI
ERZURUM (İHA) - Erzurum’da önceki gün evinde uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden Emniyet Müdürlüğünde Teknisyen Yardımcısı olarak görev yapan Recep İnan’ın katil zanlısı olarak işe K. İ’de gözaltına alındı.
Konuyla ilgili Erzurum Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

“İlimiz Yakutiye İlçesi Muratpaşa Mahallesi İskenderpaşa Caddesi no:23/2 sayılı yerde ikamet etmekte olan Müdürlüğümüzde Teknisyen Yardımcısı olarak görev yapan Recep İnan, 09 Şubat 2011 günü gece saat 23.30 sıralarında ikametine giden bir şahıs tarafından vücudunun muhtelif yerlerinde çok sayıda bıçak darbesi ile bıçaklanması üzerine yaralı olarak kaldırıldığı Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir. Bu cinayet olayı ile ilgili yapılan çalışma ve araştırmalar sonucunda; Cinayet olayının maktülü Recep İnan ve eşi K.İ’ nin daha önceden tanıdığı Hakkari ili Şemdinli İlçesi nüfusuna kayıtlı 1988 doğumlu K.Ö tarafından işlendiğinin anlaşılması üzerine adı geçen şüphelinin yakalanmasına yönelik yapılan operasyon ve çalışmalar sonucunda 10 Şubat 2011 günü Erzurum’dan kaçarken Ağrı ilinde yakalanarak gözaltına alınmış ve gerekli tahkikata başlanılmıştır. Cinayetin işleniş sebebi ile başka kişilerin olup olmadığı yönünde çok yönlü olarak yapılan araştırmalar neticesinde; maktül Recep İnan’ın eşi K.İ’nin cinayeti şüpheli K.Ö ile birlikte hareket ederek gerçekleştirdikleri anlaşılmıştır. İki şüpheli bugün adliye’ye sevk edildi.”
 

 

Bu haber toplam 4961 defa okunmuştur
Etiketler: , ,
  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim