• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

ÇUKURCA'DA DEVİR YOK TESLİM VAR

ÇUKURCA'DA DEVİR YOK TESLİM VAR
Çukurca Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Akparti Belediye Başkanı M. Yaşar Turan, tarafından kendisine belediye devir teslim edilmeden koltuğa oturduğunu söyledi.
GÖRÜNTÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

Bugün öğle saatlerinde DTP Hakkari Milletvekili Av. Hamit Geylani, DTP Hakkari yeni Belediye Başkanı Dr. Fadıl Bedrihanoğlu, ilçe belediye ve belde başkanları büyük bir araç konvoyu eşliğinde Çukurca ilçesine hareket ettiler. İlçe parti binası önünde toplanan kalabalık halaylar çekerek yeni başkanlarını seçmenin mutluluğunu yaşadılar. Kutlamalar sırasında sınır boylarında devriye dolaşan helikopter trafiği ise dikkatlerden kaçmadı. DTP Hakkari Milletvekili Av. Hamit Geylani, Çukurca ilçesi yeni Belediye Başkanı Mehmet Kanar, birer Kürtçe konuşma yaparak, seçimleri büyük bir farkla kazandıklarını belirterek, duyarlılıktan dolayı herkese teşekkür ederek, barışın biran önce sağlanması için herkesin üstüne düşeni görevi yapma çağrısında bulundular. Kutlama sonrasında Milletvekili ve beraberindeki yüzlerce kişi davul zurna eşliğinde yürüyüşe geçerek Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Belediye Binasına doğru harekete geçtiler. Belediye Başkanlığı makamına oturan Mehmet Kanar, milletvekili, ilçe belediye ve belde belediye başkanları tarafından tebrik edildi. Burada bir konuşma yapan Mehmet Kanar, seçimleri kaybeden Ak Parti li belediye başkanını da aralarında görmek istediklerini belirterek, ancak kendisinin gelmediğini, belediye de devir teslim yapılmadan koltuğa oturduklarını söyledi. İlçede insanlar arasında ayırım yapmadan hizmetin en iyisini yapacağını belirten Kanar, kendisine oy veren vermeyen herkese teşekkür ederek, barışa katkı sağlamak içinde gerekirse canını bile vermeye hazır olduğunu söyledi.Başkan dana sonra makamında milletvekili ve beraberindeki belediye ve belde başkanları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.(hakkarihabertv.com)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 2049 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim