• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 26 °C

CÜNEYT ÖZBEK VE CHP!

Hakan Taş

Cumhuriyet Halk Partisi’nde uzun bir süreden sonra il teşkilatında hareketli saatler yaşandı. Son derece etkili bir program tertiplemişlerdi. Başkan Nazım Demir, Merkez İlçe Başkanı Hurşit Taş ve tüm yönetim kurulu ile partiye gönül verenler parti hizmet binasında mesai yaptı. Tüm bu hazırlıklar aday adayı başvuru yapacak olan Cüneyt Özbek içindi.

Cüneyt Özbek, gösterişten uzak sade bir törenle ama kalabalık gurupla parti binasına hareket etti. Görkemli bir karşılama yaşandı. Partililer hizmet binasına sığamadıkları için çoğu dışarıda bekledi. Çikolata ikram edildi, çaylar içildi ve ilk konuşmayı CHP İl Başkanı Nazım Demir yaptı.

Demir, “Kurultay süreci yaşadık. Yenilendik ve daha da güçlendik. Bu seçimlerde mevcut belediyelerimizi koruyarak yeni belediyeleri de iktidara taşıyacağız. Deneyimli, tecrübeli ve iradeli güçlü bir ekiple Türkiye’de seçimlere hazırız. Hakkâri’mizde ise 4 ilçe, 2 belde ve merkez için aday adaylık sürecini başlattık. Bugün de Hakkâri Belediyesi için başvuru yapan değerli kardeşimiz Cüneyt Özbek ile heyecanlı bir gün yaşadık.” Dedi.

cuneyt-ozbek.jpgBaşkan Demir konuşmasını yaparken Cüneyt Özbek ile tokalaşmak için partililer adeta birbiriyle yarıştı. Lacivert takım elbisesi, CHP’nin bayrak kırmızısı kravatıyla son derece şık ve rahat görünüyordu. Sonuçta siyasette deneyim kazanmış, konuşma dili, bilgisi, duruşu ve donanımıyla, kalın diplomasıyla kendisini bu bölgeye ve halkı kanıtlamış, karşılığı olan bir simadır.

Çok etkili bir konuşma yaptı. Cebinde bilgi notu, elinde dosya yoktu. Ağzında hiçbir cümle takla atmadı. Orada bulunan partililerin gözlerinin içine bakarak ve objektiflere gülümseyerek hitap etti. 23 yıllık Tarım İl Müdürlüğünde hizmeti var. Bu çerçevede tarımsal kalkınma ve projeler dahilinde en ücra köşeye kadar hizmet götüren, bölgenin kalkınması ve vatandaşın gelir gücünü arttırma hususunda çok şey yaptığının tanığıyız. Efendilik ve nezaket onun diğer adıdır. Konuşurken kimseleri hedef almadı, hizmet odaklı, birleştirici sözler sarf etti. Diksiyonu, sunumu, beklenti ve umut veren açıklamaları büyük alkış topladı.

İri yapılı, olgun ve dolgun gözükse de aslında henüz 49 yaşında. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi mezunudur. Yüksek lisans eğitimini Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinde tamamladı. Tarım İl Müdürlüğünde İl Müdür yardımcısı, Şube Müdürü olarak görev yaptı. Ziraat Mühendisleri Odası İl Temsilcisi ve TMMOB İKK sekreterliği görevlerini de yürüttü. Özbek, kendisine can katan 3 kız çocuk babasıdır.

İlçelere, beldelere, köylere tarım hizmeti sunan Özbek, şimdi de merkeze, belediye ye talip olmak için çantalar dolusu projeleriyle 6 ok ile geliyor. Kendisini tanıtmak gibi bir zorunluğu olmayışı aslında bir avantajdır. Çünkü herkes tanıyor ve biliyor. Öyle gözüküyor ki birikim ve projeleriyle Hakkari siyaset arenasında iyi şeyler yapacaktır.

Başarılar, kolaylıklar Sayın Cüneyt Özbek…

chp-008.jpg

Bu yazı toplam 3359 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim