• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

DOKTORLARDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

DOKTORLARDAN ÖRNEK DAVRANIŞ
Şehrin kötü görünüme neden olan yollardaki orta refüjleri sarı ve beyaza boyanması çalışması başlatan Toplum Gönüllüleri Vakfı üyelerine Hakkari'de görev yapan doktorlar' da destek veriyor.

   Önceki gün Cumhuriyet Caddesi üzerinde başlatılan boyama çalışmalarına Hakkari Valisi Muammer Türker, Belediye Başkan Yardımcısı Metin Kazandıoğlu ve Belediye Fen İşleri Müdürü Maaz Özdemir, esnaf ve vatandaşlar da  destek vermişti. Hakkari'de sevilen ve sayılan ve güler yüzlülükleri ile kısa sürede halkın taktirini kazanan ve Hakkari'nin kalkınması ve güzelleşmesi için bazı projeler hazırlığında olan Baran Yetenek Avcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve pskiyatri Uzmanı olan Uz. Dr. Dilek Yeşilbaş ve aynı zamanda ve beraberindeki doktor arkadaşları da çalışmalara destek veriyor.. Göğüs Cerrahi bölümü Op. Dr. Aslı Gül Akgül,Genel Cerrah Uzmanı Op. Dr. Esmer Demirtosun, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Uğur Çakmak ve Psikiyatri Uzmanı Uz. Dr. Dilek Yeşilbaş Cumhuriyet Caddesi üzerinde boyama çalışması yapan Toplum Gönüllüleri Vakfı üyelerine destek vererek ellerine aldıkları fırçalarla yol ortasındaki orta refüjleri boyatmaya başladılar. Bazı vatandaşların doktorları boya yaparken görmesi ise şaşkınlığa neden olsa bile bazı vatandaşlar ise doktorların örnek bir davranış sergilediğini belirttiler.

 

SEVEN: DOKTORLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ

Toplum Gönüllüleri Vakfı Hakkari Temsilcisi Süleyman Seven ise, doktorlarla gurur doyduklarını belirtti. Önceki gün vali, belediye başkan yardımcısı, esnaf ile vatandaşların da kendilerine destek verdiğini belirten Seven, bugün ise Hakkari Devlet Hastanesi'nde görev yapan doktorların örnek bir davranış sergileyerek, Hakkari'nin güzelleşmesi için ellerine boya fırçası alarak orta refüjleri boyattıklarını söyledi. Kendilerine destek ve katkı sağlayan herkese teşekkür ettiklerini belirten Seven, bu tün girişimlerinin Hakkari'nin kötü bir görünümden kurtarıp güzel bir görünüme kavuşturmak olduğunu ifade etti.

Hakkarihabertv.com

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 7033 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim