FATİH ÖZBEK’E TEŞEKKÜRLER !

Bir gazeteci arkadaşımız ciddi ve ölümcül bir hastalıkla boğuşuyor. Acilen ameliyat olması gerekiyor. Hiçbir geliri olmayan bu meslektaşımız Antalya’da ikamet ediyor. MHP Hakkari İl Başkanlığını ziyaret ettim. Canım sıkkın diyerek başkan Özbek ile dertleştim. Henüz çayımı yudumlamadan Antalya MHP İl Başkanı Hilmi Durgun, telefon bağlantısındaydı ve iki başkan samimi bir sohbet gerçekleştirmeye başladılar.

Fatih Özbek, bölge konumu dolayısıyla zor bir görev üstlenerek dik duruşu, kimseleri ötekileştirmeden, particilik yapmadan her kesimden beğeni ve sevgi gören nadide başkanlardandır. Doğu ve Güneydoğu’da MHP’li olmak ve sevilmek zor ve anlamlıdır. Başkan Özbek’in kim olduğu biliniyor. Dedesi, babası, kardeşi her biri kendi dalında faydalı işlerle anılan isimlerdir.

Fatih Özbek, zor günler geçiren bir meslektaşımız için Antalya ile kurmuş olduğu dostluk köprüsünde yardım istedi. Akdeniz bölgesinde tanınan ve sevilen Hilmi Durgun, “Fatih başkanım, darda olan bir insana el uzatmak erdemliktir. Sizin hemşeriniz  bizim de kardeşimizdir. Kendisi için ne gerekiyorsa elbette seve seve yapacağız” diyerek iki yıllık ev kirasını üstlendi. MHP Antalya İl Başkanlığı, desteğe muhtaç meslektaşımız için gerekli ev ihtiyaçlarında da destek olacaklarını açıkladı.

Desteğin küçüğü büyüğü yoktur. İyiliğin ölçüsü hiç yoktur. Başkan Özbek aracılığıyla MHP Antalya İl Başkanlığının mağdur arkadaşımıza maddi ve manevi destek sunması hepimizi son derece mutlu etmiştir.

Hakkari ve Şırnak ilçe olacak denildi sokaklara döküldük. Genel Başkan Devlet Bahçeli, hepimizi Mecliste kabul ederek tüm ekibini seferber etti. Hakkari’nin il kalmasında tek güç MHP olmuştur. Bunu tüm Hakkari ve Türkiye bilmektedir.

MHP Gurup Başkanvekili Erkan Akçay’ı Hakkari Milletvekili olarak görmekteyiz. Tam bir Hakkari sevdalısı olan Akçay, ilimizin temel sorunları üzerinde çok ciddi çalışmalar yürütmüşlerdir.

Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve ilimizin temel sorunlarında her zaman duyarlı davranan MHP’yi ve bölgemizde güzel bir izlenim bırakan İl Başkanı Fatih Özbek’i bu insancıl ve anlamlı desteklerinden dolayı Hakkari Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olarak tebrik ediyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Hakan Taş Arşivi

Hakkari’ye Müftü Dayanmıyor!

09 Ekim 2026 Cuma 13:23

Sayın valimizin dikkatine?

04 Ekim 2026 Pazar 11:00

Gazeteci Necip’ten “Çapraz Ateş!”

30 Eylül 2026 Çarşamba 13:16

Milli Eğitim nereye koşuyor!

24 Eylül 2026 Perşembe 08:30

Şimşek misali aydınlatan muhtar!

23 Eylül 2026 Çarşamba 12:50

DOKTOR İSTİYORUZ!

22 Eylül 2026 Salı 14:53

Başkan Kanat ile gündem!

21 Eylül 2026 Pazartesi 14:14

DOĞRU YAPMIYORUZ!

16 Eylül 2026 Çarşamba 13:58