• BIST 8714.69
  • Altın 3017.587
  • Dolar 34.2879
  • Euro 36.9787
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 6 °C

GEYLANİ YARALILARI ZİYARET ETTİ

GEYLANİ YARALILARI ZİYARET ETTİ
DTP Hakkari Milletvekilli Av. Hamit Geylani ve beraberindeki partililer kazada yaralananları evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Van da 1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle düzenlenen miting sonrası Hakkari den Van iline giden DTP konvoyunun kaza yapması sonucu Güllü Duran ve Gülsüm Tan (Maria) hayatını kaybederken yaklaşık 30 kişi ise yaralanmıştı. Bu gün sabah saatlerinde aralarından Hakkari DTP  Milletvekilli  Av. Hamit Geylani, Belediye Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu, DTP İl Başkanı Huvzullah Kansu, DÖKH üyesi Servet Öner, DTP Yürütme Kurulu üyesi Remzi Tanrukolu, il genel meclis üyeleri ve çok sayıda partilili  Van da yapılan tedavilerinin ardında taburcu edilen yaralıları evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Yaralıları ziyaretinde bir konuşma yapan milletvekili Av. Hamit Geylani," 25 yıl önce bu sorun çözülmüş olsaydı bu Van mitingi olmayacaktı. Barış olduktan sonra sorunlar çözülür. Barış istemek için gidip bu talihsiz kazayı geçirdiniz, çok büyük geçmiş olsun. Barış için atılan her adım acı vermez bizler sizlerle gurur duyuyoruz. Bizler barış için hayatınızı tehlikeye attınız" dedi

 

YARALILAR ASILSIZ HABER BİZİ ÜZDÜ

Yaralıların sıkıntıların ve olay anını dinleyen Geylani artık bir daha bu denli acılar yaşamak istemediklerini ifade etti. Halay çekerken bir kişinin sürücünün üzerine düşmesi sonucu kazanın  bu şekilde olduğu çeklindeki haberin asılsız olduğunu belirten yarılılar böyle bir durumun gerçekleşmediğini, asılsız haberler yapanlar hakkında yasal işlem başlatacaklarını ifade ettiler. Van mitingi dönüşünde kazada yaralanan 19 kişi tabucu olup evlerine dönerken ağır yaralananlar dan Ayten Güldal Ankara ya sevk edilirken, Va Devlet Hastanesi yoğnu bakım ünitesinde Mehmet Yürür, Sadi Keçeci, Medya Duran ın ile Van Araştırma Hastanesi yoğun bakımında bulunan Salih Bor un tedavilerinin sürdüğü belirtildi. (Hakkarihabertv.com Çetin Alpsar)

 

Bu haber toplam 2147 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim