• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

Gözaltına alınan Gazeteci Taş'ın ayrıntıları ortaya çıktı

Gözaltına alınan Gazeteci Taş'ın ayrıntıları ortaya çıktı
Hakkari’de evinde gözaltına alınan Gazeteci Feyzullah Taş ilgili ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı.

Bir süre önce Hakkarihabertv.com kuruyucusu Feyzullah Taş, delileri yok etme iddiası ile savcılık talimatıyla saat 03:00 sıralarında İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından evi arandıktan sonra gözaltına alınmıştı.

Geceyi emniyette geçiren Taş, daha sonra savcılığa sevk edildi. Savcı Gazeteci Taş’a Berçelan Mahallesinde çıkan olaylardaki fotoğraflarda oynama olduğunu söyledi.

Savcı,”Görüntülerde (ben) gibi bir kararma var ancak bu (ben) görüntülerde neden yok fotoğrafların üzerinde neden oynama yaptınız diye sordu.

Gazeteci Taş ise,”Meslek boyunca asla  Photoshop kullanmasını dahi bilmediğini ifade ederek hiçbir fotoğrafta Photoshop kullanmadığını söyledi. Bunu yapmak içinde hiçbir neden yok. Görüntüleri ve fotoğrafları ise ben çekmedim. Bizler objektif bir şekilde haberleri yayına hazırlıyoruz.

Yetkililerin desteğiyle de haberi en doğru şekilde kamuoyuna servis ediyoruz. Delilleri kaybetme olasılığımız ise asla olmaz. Bizler ne savcı nede polis görevini yürütüyoruz. Biz fotoğrafları olduğu gibi yayınlarız. Bu şekilde apar topar gözaltına alınmanın üzüntüsünü yaşıyorum. El konulan gazetecilik malzemelerinin ise tarafıma verilmesini istiyorum” dedi.

"GÖSTERİCİNİN ELİNE KONAN SİNEK YÜZÜNDEN GÖZALTINA ALINDIM"

Foto Zomu iyi kullanan bilirkişiler tarafından fotoğraf ve görüntü üzerinde yapmış oldukları incelemede ne fotoğrafların ne de görüntüde oynamanın kesinlikle olmadığı ortaya çıkmıştır.

Videoda göstericinin elinde "BEN" olduğu iddiası ile yargılandım. Halbuki göstericinin eline sinek konmuş olduğu yapılan foto zom programıyla ortaya çıkmıştır. Yani görüntülerde ve fotoğrafta görünen objenin "BEN" olmadığı "SİNEK" olduğu çıplak gözlede görülmektedir. dedi. Hakkarihabertv.com

Bu haber toplam 4658 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim