Hakkari Belediyesi’nden yağmur mesaisi

Hakkari Belediyesi’nden yağmur mesaisi

Kaynak:Feyzullah Taş

Hakkari’de etkisini sürdüren sağanak yağış nedeniyle kent genelinde tıkanan logar ve kanallara belediye ekipleri sabah saatlerinde hızla müdahale etti.

Hakkari Belediyesi Fen İşleri ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yoğun yağmur altında zorlu hava koşullarına rağmen çalışma başlattı.

Kentin farklı cadde ve sokaklarında meydana gelen tıkanıklıklar kısa sürede giderilirken, açılan logarlar sayesinde muhtemel su taşkınlarının da önüne geçildi.
İki gündür aralıksız devam eden gök gürültülü yağmurda ekiplerin sahadaki çalışmaları kesintisiz sürüyor.

Belediye yetkilileri, ekiplerin bir yandan su arızalarına müdahale ettiğini, diğer yandan oluşan su taşkınlarıyla mücadele ederek şehirde aksaklık yaşanmaması için büyük çaba gösterdiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.