• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 19 °C

Hakkari CHP'den AK Parti'ye katılım oldu

Hakkari CHP'den AK Parti'ye katılım oldu
Cumhuriyet Halk Partisi Hakkari İl Başkanlığına üye 15 partili AK Partiye katıldı

CHP ‘den AK Partiye katılanlar için parti binasında rozet takma töreni düzenlendi. Rozet takma töreninde konuşan AK Parti Hakkari İl Başkanı Avukat Zeydin Kaya,Partiye katılan aile büyüklerinin bir süre önce kendilerinin AK Partiye katılma teklifinde bulundukların söyledi.

Bugün partiye katılan vatandaşların daha önce CHP saflarında siyaset yaptıklarını belirten Kaya, açıklamanın devamında şunları kaydetti. ‘ Bugün partimize katılmak üzere Yüksekova’mızdan il başkanlığına teşrif eden aile büyüklerimiz hepiniz hoş geldiniz.

AK Parti 22 yıldır sürekli kendini yenileyen, sürekli ilerleyen, toplumu doğru okuyan ve topluma hizmet önünden her geçen gün Elhamdülillah yol yürüyen bir harekettir. Bugün Yüksekova ilçemizde yaşayan aile büyüklerimiz partimize katılmak üzere misafirimiz  olmuşlardır. Bugüne kadar kendileri bir partide siyaset yapmışlar. Bizim her siyasi partiye saygımız var.

img-20231005-wa0032.jpg

Ancak iddamız şudur Ak Parti bir hizmet hareketidir. Hizmet hareketi olması olduğu için e kadar büyürsek o kadar hizmet üretme şansımız daha fazla olur. Bu açıdan bu hizmet hareketi aile büyüklerimiz , kendi aşiretlerini kendi aile mensuplarını temsilen bugün aramızda yer almaları bizleri mutu etmiştir.

Bugün itibari ile partimize katılmak suretiyle AK Partimizde, AK davamızda hizmet hareketinde yer almayı tercih ettikleri için kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Musa amcamız ve onun yanındaki aile büyüklerimiz bundan sonra artık AK Parti kadrolarında, onlarında elbette bizim yanımızda yeri başımızın üzerinde olacaktır. Allah razı olsun hoş geldiniz .’’

img-20231005-wa0027.jpg

Açıklamanın ardından Cumhuriyet Halk Partisine mensup ve aralarında Yüksekova ilçesine bağlı 680 kişiyi temsil eden Doğanlı Köyü Muhtarı Musa Alkan ve 15 partili kişi AK Partiye katılarak rozet taktı. Programa AK Parti İl Başkan Yardımcısı Avukat Sabahattin Demir, Kadın Kolları Başkanı Münevver Ertuş ve Merkez İlçe Başkanı Cumhur Demir, AK Parti Gençlik Kolları Başkan Vekili Fırat Kurt ile partililer katıldı. Hakkarihabertv.com

59678.jpg

 

Bu haber toplam 1428 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim