HAKKARİ İLÇELERİ YENİDEN KARIŞTI.....

HAKKARİ İLÇELERİ YENİDEN KARIŞTI.....
Hakkari`nin Yüksekova ilçesinde olaylar 3. gününe girerken, Şemdinli ilçesinde ise olaylar 2. gününe girdi.

Hakkari ilçelerinde olaylar bitmiyor

 

 Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki gergin bekleyiş yerini olaylara bıraktı. Zırhlı araca atılan bir molotof kokteyli bir işyerine isabet etti. Olaylara müdahale için giden zırhlı araç bu defa tazyikli suyu alevlerin yükseldiği iş yerine sıkarak kısa sürede yangını söndürmeyi başardı. 

 

 Video-2

 

 İlçe merkezinde sabah saatlerinden itibaren süren gergin bekleyiş yerini akşam saatlerinde olaylara bıraktı.

Göstericiler ilçe Emniyet Müdürlüğü ürüyüşe kurarak buradaki yola barikat kurması üzerine olay yerine gelen panzer ve çevik kuvvet ekipleri göstericilere biber gazı ve tazyikli suyla müdahalede bulundu.

 

 Daha sonda mahalle aralarına giren göstericiler polis burada da müdahalede bulunması üzerine göstericilerin zırhlı araçlara attığı molotof kokteyli

biri işyerine isabet etti. İşyerinde çıkan yangın polis panzerlerinden sıkılan tazyikli su ile iş yeri tamamen yanmaktan son anda kurtarıldı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye aracı her türlü ihtimale karşı yangın yerinde bekledi.

 

ZIRHLI ARAÇ TAHRİP EDİLDİ

Yoğun taşlamadan dolayı zor anlar yaşayan bir zırhlı araç ise zarar gördü. Su tabancası kırılan zırhlı araç tamir edilmek üzere yoğun güvenlik önlemleri altında Yüksekova ilçesine gönderildi. İlçede olaylar halen devam ediyor.

 

 YÜKSEKOVA'DA OLAYLAR 3. GÜNÜNDE

Hakkari`nin Yüksekova ilçesinde 3 gündür aralıklarla devam eden olaylar tekrar başladı.

Yüksekova ilçesinde bir grup, Bursa`nın İnegöl ve Hatay`ın Dörtyol ilçelerinde yaşanan olayları protesto etmek almacıyla Cengiz Topel caddesinde barikat kurup yolun ortasında ateş yaktı. Çevrede güvenlik önlemleri alan polis ekiplerinin yaptığı tüm ikazlara rağmen kalabalığın dağılmaması üzerine tazyikli su ile müdahale edildi. Ara sokaklara kaçan gruplar ile polis ekipleri arasında kovalamaca devam ederken, esnaf da kepenk kapattı.

  

 

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.