Hakkari-Van karayolunda EYP'li tuzağı imha edildi

Hakkari-Van karayolunda EYP'li tuzağı imha edildi
Hakkari-Van karayolunda tespit edilen El Yapımı Patlayıcı (EYP) güvenlik güçleri tarafından imha edildi.

Valilik tarafından yapılan açıklamada,"İl Jandarma Komutanlığı görevlilerimizce PKK/KCK bölücü terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında; 

 06.08.2019 günü Hakkari-Van karayolu üzerinde icra edilen arama tarama faaliyeti neticesinde 1 adet gizlenmiş vaziyette EYP (el yapımı patlayıcı) tespit edilmiştir.

Tespit edilen patlayıcı madde olay yerinde usulüne uygun etkisiz hale getirilmiştir. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir" denildi. Hakkarihabertv.com
 

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.