Hakkari'de 1 mayıs coşkusu
Kaynak:Hakkarihabertv.com
Yürüyüş, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü önünde davul zurna eşliğinde başladı. Katılımcılar, coşkulu sloganlar eşliğinde yürüyerek Atatürk Anıtı önünde toplandı.
Etkinliğe, DEM Parti Hakkari Milletvekili Vezir Coşkun, CHP İl Başkanı Suzan Çakırbeyli ve parti yönetimi, DEM Parti teşkilatı, KESK ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu katıldı. Ellerinde çeşitli pankartlar taşıyan kadınlar yürüyüşün ön saflarında yer alırken, yaşlı annelerin de katılımı dikkat çekti.
Yürüyüş boyunca çeşitli sloganlar atılırken, program Atatürk Anıtı önünde yapılan konuşmalarla sona erdi. Konuşmalarda günün anlam ve önemine vurgu yapıldı.
Etkinliğin ardından heyelan nedeniyle zaman zaman kapanıp yeniden ulaşıma açılan Hakkari-Van karayoluna gidilerek burada da bir basın açıklaması yapılacağı belirtildi. Haber: Muhammed Mehdi Aydın