Hakkari'de 13 Köy ve 30 Mezra yolu ulaşıma kapandı

Hakkari'de 13 Köy ve 30 Mezra yolu ulaşıma kapandı

Kaynak:Feyzullah Taş

Hakkari il genelinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle 13 köy ve 30 mezra yolu ulaşıma kapandı. Kar yağışının ardından özellikle yüksek kesimlerde ulaşımda aksamalar yaşanırken, vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Hakkari İl Özel İdaresi ekipleri, kapanan köy ve mezra yollarının yeniden ulaşıma açılması için karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yetkililer, çalışmaların öncelikle acil ihtiyaç bulunan bölgelerde yoğunlaştırıldığını belirtirken, sürücüleri ve vatandaşları olumsuz hava koşullarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.