Hakkari’de 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı
Kaynak:Necmi Ertuş
15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, 15 Temmuz şehitlerini anmak amacıyla Hakkari Merkez Ulu Cami’de mevlid-i şerif programı düzenlendi.
Programa Hakkari Valisi İbrahim Taşyapan’ın yanı sıra Hakkari Dağ Komando Tugay Komutan Vekili Kurmay Yarbay İrfan Şahan, Vali Yardımcıları Cüneyt Zor ve Murat Güneş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Cafer Öz, İl Emniyet Müdürü Attila Ayata, il protokolü, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Programda Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi ve mevlid-i şerif okundu. Başta 15 Temmuz şehitleri olmak üzere vatan uğruna hayatını kaybeden tüm şehitler dualarla yâd edildi.
Mevlid programının ardından Ulu Cami’de vatandaşlara lokum ikramında bulunuldu.