Hakkari’de 19 Eylül Gaziler Günü etkinliği düzenlendi

Kaynak:Hakkarihabertv.com

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Hakkari Valiliği bahçesinde çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Törene Hakkari Valisi Ali Çelik, Vali Yardımcıları, Garnizon Komutanı Tümgeneral Ferat Vural, Emniyet Müdürü Attila Ayata, Başkan Yardımcıları Tayyar Emre Mahmutoğlu, Hikmet Yaşar il protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Çelenk sunumunda Hakkari Valiliği ve Belediye adına Vali Ali Çelik, Garnizon Komutanlığı adına 3’üncü Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Ferat Vural, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği adına ise İl Temsilcisi İbrahim Adıyaman Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

Program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Ardından Üsteğmen Enes Ayaz, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Etkinlik kapsamında ayrıca "Kahramanlar Kardeşlik Yolunda" temalı 19 Eylül Gaziler Günü Yürüyüşü düzenlendi. Ellerinde Türk bayrakları bulunan Vali Ali Çelik ve beraberindekiler, Valilik önünden başlayarak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü önünde son bulan kortej yürüyüşüne katıldı.

Burada Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Hakkâri İl Temsilcisi İbrahim Adıyaman’ın yaptığı açıklamanın ardından program sona erdi.

01.jpg02.jpg03.jpg04.jpg05.jpg06.jpg07.jpg08.jpg09.jpg

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.