Hakkari'de 64 kişilik işe 5482 kişi başvurdu
Yayınlanma:
Güncelleme:
Hakkari İl Müftülüğü bünyesinde cami ve Kur’an kurslarında görevlendirilmek üzere 64 kişinin alınacağı işe 5 bin 482 kişi başvurdu.
Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nün Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında İl Müftülüğü bünyesindeki cami ve Kur’an kurslarındaki görevlendirilmek üzere 64 kişinin alınacağı işe 5 bin 482 kişi başvurdu.
Atatürk Kültür Merkezi’nde noter huzurunda yapılan kura çekimine İl Müftüsü M. Feysall Geylani ile Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ahmet Kızılkaya katıldı. Hakkari İl Müftülüğü bünyesinde, 9 ay boyunca çalışacak olan erkeklerin camilerdeki temizlik işlerinde görevlendirileceği belirtilirken, bayanların ise Kur’an kurslarında görev alacağı belirtildi. Haber: Yusuf Taş/Hakkarihabertv.com


YASAL UYARI:
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
5 Yorum
Asayiş