Hakkari'de açık hava sineme günlerine yoğun ilgi
Yayınlanma:
Kaynak:Feyzullah Taş
Hakkari Belediye Başkanlığı tarafından 'Hakkari’de Hayat Var' sloganıyla açık hava sinema günleri kapsamında düzenlenen açık hava sinema günlerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Belediye yetkilileri, Belediye olarak her gün yeni bir hizmeti çocuklara, kadınlara ve erkeklere ulaştırmaya çalıştıklarını ifade etti.
Altay Caddesi Kent Parkında halka ücretsiz olarak açık havada düzenlenen sinema etkinliğinde görevliler tarafından vatandaşlarımıza patlamış mısır ikram edildi. Sineme günleri her hafta Cuma ve Cumartesi günleri devam edilecektir denildi.
Vatandaşlar ise bu güzel etkinlikten dolayı belediye yetkililerine teşekkür ederek, çocukları ile birlikte "Her çocuk özeldir" ve Elemental adlı filmleri izlediklerini belirttiler.
YASAL UYARI:
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Hakkari Belediyesi