Hakkari’de belediye ekipleri yağmur altında arızalara müdahale ediyor
Yayınlanma:
Kaynak:Perihan Önal
Hakkari’de etkili olan yağışlı ve soğuk hava nedeniyle meydana gelen su arızaları ile tıkanan yağmur suyu kanallarına belediye ekipleri müdahale ediyor.
Kentte yağışların etkisini artırmasıyla birlikte Hakkari Belediyesi ekipleri, farklı noktalarda meydana gelen su arızalarını gidermek için çalışma başlattı.
Su İşleri ekipleri, yağış altında yürüttükleri çalışmalarla oluşan arızalara kısa sürede müdahale ederken, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de tıkanan yağmur suyu kanallarının açılması için çalışma gerçekleştiriyor.
Kentin farklı bölgelerinde görev yapan ekipler, olumsuz hava koşullarına rağmen çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri, yağışların neden olabileceği olumsuzlukların önüne geçmek ve vatandaşların mağduriyet yaşamaması için arızalara anında müdahale ediyor. Ekiplerin, kent genelindeki çalışmalarını yağış süresince sürdürdüğü belirtildi.
YASAL UYARI:
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.