• BIST 7936.29
  • Altın 1671.645
  • Dolar 27.1141
  • Euro 28.9098
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 28 °C

HAKKARİ`DE GAZETECİ OLMAK ZOR İŞ

HAKKARİ`DE GAZETECİ OLMAK ZOR İŞ
ir kare fotoğraf çekmek için adeta canlarını hiçe sayan gazeteciler vardır. Tıpkı önceki gün Hakkari`de çıkan olaylarda mesleğinin yerine getirmeye çalışan bu muhabir gibi.

HAKKARİ (İHA) - Bir kare fotoğraf çekmek için adeta canlarını hiçe sayan gazeteciler vardır. Tıpkı önceki gün Hakkari`de çıkan olaylarda mesleğinin yerine getirmeye çalışan bu muhabir gibi İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri Necmi Ertuş tarafından dün çekilin bu kare Hakkari`de görev yapan muhabirlerin ne denli zor şartlar altında görev yaptıkları gözler önüne serildi. En şiddetli toplumsal olaylarda görev aşkı uğruna hem taş hem de gaz bombaları altında meslek aşkını yürüten gazetecilerin bu zorlu görevi kareye böyle yansıdı. Taş ve biber gazlarına rağmen gaz maskeleri ve kaskları olmayan gazeteciler bir kare resim alabilmek için adeta ölüme meydan okuyor. Anadolu Ajansı muhabiri Yılmaz, Kazandıoğlu polisin göstericilere müdahalesi sırasındaki zor durumda kaldığı o anı işte böyle yansıttı.

 

 

Bu haber toplam 3610 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim