Hakkari’de gençlik ile iletişim konferansı düzenlendi

Hakkari’de gençlik ile iletişim konferansı düzenlendi
Hakkari İl Müftülüğü tarafından “Gönül Bağı Projesi” kapsamında Gençlikle İletişim ile Eğitimde Kalite ve Başarı konulu konferans düzenlendi.

Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda gençlerden oluşan kalabalık bir dinleyici grubunun katıldığı programa Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlandı.

İl Müftü Vekili Osman Doğan’nın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından TOBB Hüseyin Çelik Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Abdulkerim Yaşar ise, hedef belirleme, planlı çalışma, çalışma ortamı, motivasyon, konsantrasyon, verimli çalışma gibi konular hakkında detaylı bilgiler verdi. Hakkarihabertv.com

genclik-konferansi.jpg


 

Bu haber toplam 1688 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.