Hakkari'de kentin dört bir yanında asfalt ve onarım Mesaisi
Yayınlanma:
Kaynak:Necmi Ertuş
Hakkari Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Belediye Hizmet Binası'nın arkasında bulunan Atlılar Caddesi'nde bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.
TEDAŞ tarafından yürütülen altyapı çalışmaları sırasında sökülen bergamut (kilitli parke) taşlarının yeniden döşenmesi için çalışma başlatan belediye ekipleri, caddeyi vatandaşların daha güvenli ve konforlu kullanabilmesi amacıyla onarım çalışmalarını titizlikle yürütüyor.
Belediye ekipleri, Atlılar Caddesi'ndeki bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra kentin farklı noktalarında istinat duvarı yapımı, asfalt serimi ve asfalt yama çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.
Hakkari Belediyesi, kent genelinde ulaşımın daha güvenli ve altyapının daha sağlam hale getirilmesi amacıyla çalışmaların program dahilinde devam edeceğini bildirdi.
YASAL UYARI:
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.