Hakkâri’de olası facianın önüne geçmek için yoğun mesai

Kaynak:Hakkarihabertv.com

Hakkâri Belediye Başkan Vekili Yardımcısı ve Vali Yardımcısı Burak Gürbüz, çevre yolunda yürütülen temel kazısı sonrası bir binanın tehlike arz etmesi üzerine bölgede incelemelerde bulunarak çalışmaları yakından takip etti.

Çevre yolu üzerinde bulunan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin arkasındaki alanda meydana geldi. Yapılması planlanan yeni Toplum Sağlığı Merkezi’nin temel kazısı sırasında çevredeki bazı bina ve kaldırımlarda kaymalar oluştu.

İhbar üzerine bölgeye gelen Belediye Başkan Vekili Yardımcısı ve Vali Yardımcısı Burak Gürbüz ile belediye başkan yardımcıları Hikmet Yaşar, Hamit Zibek, AFAD Müdürü Erhan Kanat alanda incelemelerde bulundu. Polis, AFAD, zabıta ve itfaiye ekipleri de bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı. Aşiret lideri Fatih Keskin'de bölgeye gelerek, çalışmalar hakkında bilgi alarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Devletin tüm imkanlarının seferber edildiği bölgede, Burak Gürbüz ve beraberindekiler yağışlı havaya rağmen gün boyu çalışmaları yerinde takip etti.

Özellikle kazı alanında yapılan dolgu çalışmalarını yakından inceleyen yetkililer, sürecin kontrollü şekilde devam ettiğini belirtti. İnşaat sahasındaki dolum çalışmaları devam ediyor. Haber: Necmi Ertuş01020304050607

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.