• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Hakkari'de yaşanan asayiş olayları

Hakkari'de yaşanan asayiş olayları
Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde iki kız kardeşin birlikte kayıplara karıştı. Hastaneye gitti geri dönmedi. Yemek yerine fare zehiri yedi.

 Bir hafta içerisinde il ve ilçelerimizde yaşananlar

Haberi hazırlayan Feyzullah Taş)

 YANLIŞLIKLA YEMEK YERİNE FARE ZEHİRİ YEDİ

 Hakkari’nin Bağışlı köyünde yanlışlıkla fare zehiri içen bir kişi hastanelik oldu.

 

 Edinilen bilgiye göre, olay saat 12:00 sıralarında Bağışlı köyünde meydana geldi. S.D. isimli şahıs kendi evinin mutfağında yemek yerken yanlışlıkla fare zehiri yemesi sonucu zehirlendi. Şahıs kaldırıldığı Hakkari Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından ileri tetkik ve tedavi amacıyla Van Devlet Hastanesine sevk edildiği belirtildi.

 

2 KIZ KARDEŞ KAYIPLARA KARIŞTI

 Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde iki kız kardeşin birlikte kayıp olduğu belirtildi.

 

 Edinilen bilgile göre Şemdinli Günyazı Köyü Yenice Mezrasından A.Ö. isimli şahıs Şemdinli Merkez Jandarma karakol Komutanlığına müracaat ederek kızları olan N.Ö. ve Ş.Ö.’nün sabah erken saatlerde Günyazı Köyü Yenice Mezrasında bulunan evlerinden ayrılarak bir daha geri dönmediklerini, kayıp oldukların söyledi. Kızların bulunması için gerekli tahkikatın devam ettiği bildirildi.

 01.09.2010

 

 ELEKTRİK KONTAĞINDA ÇIKAN KIVILCIM KAMYONETİ KÜL ETTİ

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde bir kamyonette elektrik kontağında çıkan kıvılcım aracın tamamen yanmasına neden oldu.

 

Edinilen bilgiye göre,  İ.T. yönetimindeki Isuzu marka kamyonet ile Yüksekova istikametinden Şemdinli istikametine seyir halinde iken aracının elektrik kontağından çıkan alev sonucunda araçta yangın çıktı. Yangına Yüksekova Belediyesine ait itfaiye ekiplerinin müdahale etmesine rağmen aracın kasasında bulunan kuru otlar nedeniyle araç uzun süre söndürülemeyerek tamamen yandığı belirtildi.

 01.09.2010

 

ORUÇ KAFASIYLA HAP İÇTİ HASTANELİK OLDU

 Hakkari’de oruçlu olduğu için başı ağrıyan bir kişi bilmediği bir hapı içinde gözlerine hastanede açtı.

 

 Edinilen bilgiye göre, Ş.Ç., isimli bir şahıs oruçlu olduğundan dolayı başının çok ağrıması üzerine ismini bilmediği 3 adet hap içmesi sonucu gözlerine hastanede açtı.Yapılan ilk tedavinin ardında şahsın taburcu edildiği belirtildi.

 01.09.2010

 

HAKKARİ’DE 17 BİN TL DEĞERİNDE KABLO ÇALINDI

Hakkari’de Türk Telekom’a ait 17 bin TL değerinde kablo çalındığı belirtildi.

 

 Edinilen bilgiye göre, hırsızlık olayı Medrese Mah. Bayındırlık Kavşağında meydana geldi. Mahallenin iletişimini sağlayan

7 adet menhal kapağının açılarak içersinde bulunan kabloların yerinden söküldü. Her menhol kapağı arasında yaklaşık 50 ile 60 metrelik mesafede bulunan yaklaşık 400 metre kablo çalındı. Zararın yaklaşık 17 bin TL olduğu belirtildi. Konu ile ilgili olarak Cumhuriyet Savcılığına bilgi verilmiş, alınan talimatlar doğrultusunda tahkikata başlatıldığı bildirildi.

 01.09.2010

 

 LAVABOYA GİTTİ BİR DAHA GERİ DÖNMEDİ

Hakkari Devlet Hastanesi’ne kız kardeşi ile birlikte giden bir kız bir daha geri dönmediği belirtildi.

 

 Edinilen bilgiye göre,E.K. isimli şahsı polis karakoluna müracaatta bulunarak H.K. isimli kızının Bağlar Mahallesi Sait Atay Caddesi üzerinde bulunan ikametlerinden kız kardeşi ile birlikte hastaneye gittiklerini, aynı gün saat 12:00 sıralarında hastanede doktor sırası beklerken H.K.’nin kız kardeşine lavobaya gidiyorum diyerek yanından ayrıldığını ve bir daha geri dönmediğini, kızının Hakkari ilinde askerlik yapan Ö. isimli şahıs ile arkadaş olduğunu öğrendiğini, bu şahsın 1 hafta önce askerliğini tamamlayıp terhis olduğunu ve Bolu ilinde ikamet ettiğini söyledi. Kızın bulunması için soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

 01.09.2010

 

 

Bu haber toplam 3685 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim