Hakkari'deki kar yağışı yerini güneşli havaya bıraktı

Hakkari'deki kar yağışı yerini güneşli havaya bıraktı
Hakkari’deki yağmur ve kar yağışı yerini güneşli havaya bıraktı.

Önceki gün Hakkari il genelindeki yağmur, yüksek kesimlerde yerine kar yağışına bırakmıştı. Yüksek kesimlerde kar kalınlığı 5 santimetreyi bulurken Hakkari Sümbül Dağı başta olmak üzere ilin çevresini saran dağlar beyaz bürünmüştü.

2700 rakımlı Durankaya Beldesi Şivekür Tepesi'ne çıkan Durankaya Beldesi Bağımsız Belediye Başkanı Fatih Keskin ise yolda geçen araç sürücülerini uyararak zincir bağlamadan yola çıkmamaları konusunda uyarıda bulunmuştu.

Bu gün ise güneşli havanın kendisini his ettirdiği Hakkari’de olası kar yağışına karşı ise İl Özel İdaresi Karla Mücadele ekibinin hazırlık yaptığı ve hazır kıta olarak ekipleri beklettiği öğrenildi.Hakkarihabertv.com

kar-m-006.jpg


 

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
2 Yorum