• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 18 °C

Hakkari'den kısa kısa

Hakkari'den kısa kısa
Bir hafta içersinde Hakkari'nin il ve ilçelerinde yaşanan asayiş olayları..

HAKKARİ (İHA) - Hakkari'de bir işyerine giren kimliği belirsiz kişilerin depoda bulunan gıda maddesini alarak kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, hırsızlık olayı 23 Nisan İlköğretim Okulu yakınında meydana geldi. Polise başvuran S.Y. isimli şahıs, iş yerinin depo kısmına girerken bazı sesler duyduğunu, kontrol etmek için gittiğinde ise 4 şahsın kaçarak uzaklaştığını gördüğü belirtti. Depoyu kontrol ettiğinde ise çeşitli gıda malzemelerinin ile metal malzemelerinin yerinde olmadığını tespit ettiğini belirten vatandaşın şikayeti üzerine kimliği belirsiz şahısların bulunması için çalışmalar sürüyor.

- İNEK İLACI İLE İNTİHARA TEŞEBBÜS ETTİ
HAKKARİ (İHA) - Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde internette görüştüğü kız kardeşi ile tartışan bir kişi inek ilacı içmek suretiyle intihara teşebbüs etti.
Edinilen bilgiye göre,Yüksekova Suüstü Köyünde ikamet eden Ö.O. isimli şahı,s internet üzerinden Malatya ilinde bulunan kız arkadaşı ile tartışması sonucu ruhi bunalıma girerek menşei belli olmayan inek ilacı şuruptan içmesi sonucu zehirlendi. Ö.O. isimli şahıs, ailesi tarafından Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından şahsın ileri tetkik ve tedavi için Van 100'üncü Yıl Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildiği belirtildi.

- ARAZİYE TERK EDİLMİŞ 400 KİLO KAÇAK ET BULUNDU
HAKKARİ (İHA) - Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde araziye terk edilmiş vaziyette 420 kilo et kaçak ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, güvenlik kuvvetlerince Ortaklar Köyü Örencik Mezrası ile Seriselek Tepe arasında şahısların olduğunun tespit edilmesi üzerine bölgeye çıkarılan devriye tarafından yapılan arazi arama ve tarama faaliyeti esnasında patika yol üzerine araziye terk edilmiş vaziyette kaçak olduğu değerlendirilen 42 koli içerisinde toplam 420 kilo et ele geçirildiği belirtildi.

- ASKERLER ARAZİ ARAMASINDA 900 KİLO ET BULDU
HAKKARİ (İHA) - Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde kaçak olduğu değerlendirilen 900 kilo et ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, güvenlik kuvvetlerince Termal Tepe mevkiinde şahısların malzeme taşıdığının tespit edilmesi üzerine, bölgeye çıkarılan devriye tarafından yapılan arazi arama ve tarama faaliyeti esnasında E.T. isimli şahısa ait olduğu belirtilen ve kaçak olduğu değerlendirilen 45 koli içerisinde toplam 900 kilo et ele geçirildi. Kaçakçılık olayı ile ilgili E.T. isimli şahsın ise gözaltına alındığı belirtildi.

- 15 ADET AV TÜFEĞİ ELE GEÇİRİLDİ
HAKKARİ (İHA) - Hakkari'nin Şemdinli ilçesi'nde bir şahsın evinde yapılan aramada 150 adet av tüfeği ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, güvenlik kuvvetlerince Gelişen Köyü Toklu Mezrasında Ş.S. isimli şahsın evinde yapılan arama esnasında 15 koli içerisinde toplam 150 adet El-Kın marka av tüfeği ele geçirildi. Olayla ilgili inceleme ve soruşturma sürdürülüyor.

- KAZA YAPAN ARAÇTA 3 BİN 700 KARTON SİGARA ELE GEÇİRİLDİ
HAKKARİ (İHA) - Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde kaza yapan bir araç içinde 74 koli içersinde 3 bin 700 karton sigara ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, güvenlik kuvvetlerince Çubuklu Köyü yol kontrol ve arama noktasında yapılan arama esnasında Çubuklu Köyü istikametinden arama noktasına yaklaşan N.E. isimli şahıs yönetimindeki araç arama ekibini fark ederek Çubuklu Köyü istikametine kaçmak için manevra yaptığı esnada yolun solundaki şarampole devrildi. Meydana gelen kaza sonrası araçta yapılan arama neticesinde kaçak olduğu değerlendirilen 74 koli içerisinde toplam 3 bin 700 karton sigara ele geçirildi.
 

 

Bu haber toplam 2631 defa okunmuştur
Etiketler: , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim