• BIST 10158.32
  • Altın 2391.91
  • Dolar 32.3216
  • Euro 34.6843
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 18 °C

Hakkari'den kısa kısa

Hakkari'den kısa kısa
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bir araçta yapılan aramada 18 ton 350 kilo kaçak çay ele geçirildi.

Hazırlayan: Feyzullah Taş- Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada, iç güvenlik yol kontrol ve arama noktasında Yüksekova ilçesinden Van istikametine seyir halinde bulunan C.A. yönetimindeki çekici ve çekiciye bağlı römorkta yapılan aramada, kaçak olduğu değerlendirilen toplam 18 ton 360 kilo çaya el konulduğu, kaçakçılık olayı ile ilgili soruşturmanın ise devam ettiği açıklandı.

- BOŞ ARAZİDE 48 KİLO 717 GRAM ESRAR BULUNDU

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yapılan bir ihbar üzerine boş arazide 3 çuval içerisinde 48 kilo 717 gram esrar bulunduğu belirtildi. Edinilen bilgiye göre, yapılan bir ihbar üzerine iç güvenlik birliğince Yüksekova - Esendere karayolundan Güvenli Mahallesi istikametine giden yol kenarında, boş arazide 3 adet beyaz naylon çuval içerisinde toplam 48 kilo 717 gram esrar olduğu değerlendirilen madde ele geçirildi.

- ŞEMDİNLİ'DE 1 TON 470 LİTRE MAZOT ELE GEÇİRİLDİ

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde dere yatağında araziye terk edilmiş vaziyette 1 ton 470 litre mazot ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde hudut birliğince kaçakçılığın önlenmesi amacıyla icra edilen devriye faaliyeti esnasında, Ortaklar köyü Örencik mezrası dere yatağı mevkiinde, araziye terk edilmiş vaziyette toplam 1 ton 470 litre mazot ele geçirildiği bildirildi.

- YÜKSEKOVA'DA 7 KASA SEBZE VE MEYVE ÇALINDI

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bin 250 TL değerinde sebze ve meyve çalındığı belirtildi. Edinilen bilgiye göre, İlçe Emniyet Müdürlüğüne müracaatta bulunan Z.D. isimli şahıs, Beşevler Mahallesi üzerine kurduğu manav tezgahından yaklaşık 7 kasa sebze ve meyvesinin çalındığını söyledi. Zararının bin 250 TL olduğunu belirten Z.D., hırsızların bir an önce yakalanmasını istedi.

- ACILI ANNEDEN, "İRAN'DAKİ ÇOCUĞUMU KURTARIN" ÇAĞRISI

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde ikamet eden bir anne, İran'da alıkonulduğunu iddia ettiği kız çocuğunun kurtarılmasını istedi. Edinilen bilgiye göre, İlçe Emniyet Müdürlüğüne müracaatta bulunan B.A., ifadesinde, yaklaşık 12 yıldır İran nüfusuna kayıtlı N.A. isimli şahısla evli olduğunu söyledi. Bu evlilikten iki oğlu ve bir kızının olduğunu, erkek çocuklarının İran'da babalarının yanında kaldığını söyleyen B.A., N.A.'nın ailesi tarafından İran'da alıkonulduğunu iddia ettiği M. isimli kızının bir an önce kurtarılmasını istedi.

- YAĞ SOBASI HASTANELİK ETTİ

Hakkari'nin Mezran Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi'nde yağ sobasının patlaması sonucu bir kişinin yaralandığı belirtildi. Edinilen bilgiye göre olay, önceki gün saat 16.30 sıralarında Mezran Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. Polise ifade veren Ü.D. isimli şahıs, iş yerinde aracının tamiri yapıldığı esnada, ısınmak için yanında oturduğu yağ sobasının alev alarak patladığını söyledi. Alevlerin etkisi ile vücudunun çeşitli yerlerinin yandığını söyleyen Ü.D.'nin, daha sonra iş yeri sahibi M.Ç.'nin kendisini Devlet Hastanesi'ne getirdiğini, tedavisinin devam ettiğini ifade ederek kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını söylediği belirtildi.

- 25 BİN TL DEĞERİNDE ZİYNET EŞYASI ÇALINDI

Hakkari'de meydana gelen hırsızlık olayında 25 bin TL değerinde ziynet eşyasının çalındığı belirtildi. Edinilen bilgiye göre polise başvuran Ş.Y. isimli şahıs, komşusunun kendisini araması üzerine iş yerinden evine giderek yaptığı kontrolde, balkon kapısının zorlanarak açıldığını gördüğünü anlattı. Ş.Y., evinde sandıkta saklı bulunan çeşitli ziynet eşyalarının çalındığını, yaklaşık 25 bin TL maddi zararının olduğunu belirterek hırsızların bir an önce yakalanmasını istedi.

Bu haber toplam 2576 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim