• BIST 10173.42
  • Altın 2445.956
  • Dolar 32.2822
  • Euro 34.9585
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 5 °C

Hakkarihabertv'den kamuoyuna açıklama!

Hakkarihabertv'den kamuoyuna açıklama!
Hakkarihabertv.com olarak son günlerde sitemizin içeriği üzerinde yapılan ve kimler tarafından yapıldığını bilmediğimiz haber eklemesinden dolayı tüm okuyucularımızdan özür diliyoruz.

Hakkarihabertv.com olarak Valilik ve İl Emniyet Müdürlüğü ile ilgili haberlere ağırlıklı olarak yer verdiğimiz için admin panelimiz ele geçirilmek suretiyle YPG ve PKK haberlerinde bir takım haber eklemesi ve haber düzeltmesi ile fotoğraf eklemesi yapılmıştır. 

Haber içeriğinde 27 YPG üyesi öldürüldü veya 5 PKK üyesi  öldürüldü ibareleri değiştirilmek sureti ile fotoğraflar üzerine  yaşamını yitirdi veya Şehadet cümlesi ve açık kimlik bilgilerinin yer alması Hakkarihabertv.com ile en ufak bir alakası bulunmamaktadır.

2015 yılı 19-20-21- tarihlerinde de Hakkarihabertv.com adlı sitemizin admin paneline siber saldırı yapılmış “ Yurtsever Devrimci Hareketi (YDG-H) Hakkari’nin değişik noktalarına bildiri dağıttı başlığı atılarak ve içeriğinde Ak Parti, son dönemlerde Colemerg ve Gever’de yaptığımız tutuklamaları kabul etmiyoruz.

Yoksa sert cevap vereceğiz ve bazı sivil araç modelleri ismi lanse edilerek ve 300--225 boyutta fotoğraf eklenerek sitemize bildiri eklenmiştir. Bununla en ufak bir alakamız olmadığı gibi bu bildirinin farkına varılarak hemen yayından kaldırılıp bu açıklamayı yapmayı gerek gördük. 

Çizgimizi bildikleri halde bizi devletimize karşı küçük düşürmek için yanlarına çekmeye çalışan örgüt yandaşları yayınladıkları bildirilerde google görsellerde örgüt üyelerinin foto eklemesi yapmışlardır.

Hakkarihabertv.com internet sitemizin admin paneli ve serveri hackleme usulü ile bir takım örgüt yayınları ekleniyor. Gerek okuyucularımızı gerekse bizim çizgimizi bilen güvenlik güçlerinin ikazı üzerine bu tür haberlere müdahale edilerek yayından kaldırılmıştır.

Sitemize örgüt propagandasını anımsatan kim olursa olsun adalet önünde hesap verecektir. Hakkarihabertv.com aile fertlerini tehdit eden terör örgütü PKK asla amacına ulaşamayacaktır... 

27-28-29-30 09 2015 Hakkarihabertv.com sitemize-208.67.220.220--208.65.156.29-141.211.144.15-212.175.43.199 ip numaraları üzerinde heckerleme usulü ile siber saldırı düzenlenerek haberin içeriklerini müdahale edilmiş olup bizleri devletimize karşı suçlu duruma düşürmek için ellerinde geleni yapıyorlar.

Örneğin yukarıda belirtilen tarihlerde çok sayıda YPG'li öldürüldü, yerine 27 YPG savaşçısı yaşamını yitirdi veya 4 PKK'lı yaşamını yitirdi ibareleri kullanılmak sureti ile haber sitemize haber eklemesi yapılarak ayrıca fotoğraf üzerinde şehadet cümlesi ve açık kimliklerin yazılmaktadır. 

Bizleri tehdit ederek ve sitemize saldırı üstüne saldırı düzenleyen ve yukarıda ip numarasını tespit ettiğimiz örgüt yandaşları veya Hacker adı altında haber sitemiz ve haber sitemizin facebbok ağına siber saldırı yapanların Hakkari Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tespit edilerek yargı önüne çıkartılmasını rica ediyoruz,

Değerli okuyucularımız lütfen örgütü övücü haberler gördüğünüz taktirde bize ulaşın. İl Emniyet Müdürlüğü bilişim suçları birimini ise göreve davet ediyoruz. Lütfen yardımcı olun... bu şahısları tespit ediniz.Hakkarihabertv.com

 

 

Bu haber toplam 3384 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim