• BIST 10267.09
  • Altın 2413.146
  • Dolar 32.2664
  • Euro 34.8187
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C

Hakkarihabertv'den YDG-H bildiri dağıtımı açıklaması!

Hakkarihabertv'den YDG-H bildiri dağıtımı açıklaması!
Hakkarihabertv.com’dan kamuoyuna duyurulur. Bizi hedef alan hainler bize yaptıkları tehditlerle emellerine ulaşamayınca haber sitemize siber saldırı düzenliyor.

Hakkarihabertv.com yayın yaptığı iş yerimize gelerek bizi tehdit eden örgüt yandaşları emellerine ulaşamayınca sitemizin facebbok ve admin panelini ele geçirerek, değişik tarih ve yıllarda sitemiz adına bir takım örgütsel haber, görüntü ve fotoğraf eklemesi ve bildiriler eklemişlerdir.

Haber içeriğimiz de güvenlik güçleri ile PKK üyeleri arasında çatışma 4 PKK üyesi yaşamını yitirdi. Gibi ibareleri değiştirilerek 4 gelirle veya 4 gerilla şehaddet ulaştı gibi cümleleri ve fotoğraf eklenmesi yapılarak kendilerine göre haberin içeriğini değiştirmektedirler. 

Sanal ortamda bu hainliği bize karşı yaparak komplo kuran örgüt yandaşları asla amaçlarına ulaşamayacaklardır.

Sitemiz Valilik, Emniyet, Jandarma ve tüm siyasi partilerin haberlerini objektif bir şekilde yayınladığı gibi İhlas Haber Ajansı (İHA) abonesidir.

Kendini bilmez örgüt üyeleri veya milisleri sitemize değişik yıllar ve  tarihlerde siber saldırı düzenleyerek haber, fotoğraf ve kelime değiştirme yapmışlardır. Bu ibarelerin bizimle hiçbir alakası yoktur. Bizi ne kadar tehdit ederseniz edin Allah belanızı versin diyoruz.

-Hainler sitemize siber saldırı yaparak bildiri yayınladı

Değerli okuyucularımız 19. 20 veya 21.04.2015 tarihinde Hakkarihabertv.com adlı sitemizin admin paneline siber saldırı yapılmış “ Yurtsever Devrimci Hareketi (YDG-H) Hakkari’nin değişik noktalarına bildiri dağıttı başlığı atılarak ve içeriğinde Ak Parti, son dönemlerde Colemerg ve Gever’de yaptığımız tutuklamaları kabul etmiyoruz.

Yoksa sert cevap vereceğiz ve bazı sivil araç modelleri ismi lanse edilerek ve 300--225  boyutta  sözde YDG-H ait sözde bayrak ve arkalarında Öcalan fotoğrafı eklenerek sitemize bildiri eklenmiştir. Bununla en ufak bir alakamız olmadığı gibi bu bildirinin farkına varılarak hemen yayından kaldırılıp bu açıklamayı yapmayı gerek gördük. Yayınlayan veya dağıtan hainler inşallah belalarını bulacaklardır.

Terör örgütü üyeleri gözaltına aldığınızda bizden Hakkarihabertv.com ailesi üzerinde mutlaka ifade verin. Onlarla ancak böyle başa çıkarız.. ibareleri ise Hakkarihabertv.com ailesini yıldıramayacaktır.

Çizgimizi bildikleri halde bizi devletimize karşı küçük düşürmek için yanlarına çekmeye çalışan örgüt yandaşları yayınladıkları bildirilerde google görsellerde örgüt üyelerinin foto eklemesi yapmışlardır.

Hakkari  ilinde herkes tarafından tanınıyoruz. Bu hainlerin yayınlamış olduğu bildirilerle ilgili asla Hakkarihabertv.com ile bir alakası bulunmamaktadır.  Sözde bildiri sitede kaldırılmış olup bu açıklamayı yapmayı gerek gördük.

 Okuyucularımıza ve kamuoyuna saygıyla duyurulur. Bu hain örgüt yandaşlarının Hecker ve siber saldırılarının önüne geçemediğimiz içinde tüm halkımızdan şimdiden özür diliyoruz. Bizi tehdit ederek ve sitemize siber saldırı düzenleyerek bizleri asla saflarına çekemeyeceklerdir.

Tüm okuyucularımızdan ricamız bildiri ve örgütün fotoğraf ve övücü haberleri sitemizde gördüklerinde acilen bizimle irtibatae geçmeleri halinde anıda müdahale etme şansımız doğacaktır.

Tehdit ve zor şartlar altında gazetecilik mesleğimizi sürdürüyoruz. Hakkari Cumuhuriyet Başsavcılığı yetkililerinden ise sitemize siber saldırı düzenleyen örgüt yandaşlarının biran önce yakalanmasıdır.

Değişik yıl ve tarihlerde Hakkarihabertv.com sitemize siber saldırı düzenleyenlerin ip numaraları-208.67.220.220--208.65.156.29-141.211.144.15-212.175.43.199- İl Emniyet Müdürlüğümüz Bilişim suçları birimininde devreye girerek bu örgüt yandaşlarının tespit edilmesini istiyoruz.

 

Bu haber toplam 3855 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim