Hakkari’nin Unutulmaz Müftülerinden Geylani’den anlamlı ziyaret
Kaynak:Esra Özatak
Hakkari’nin unutulmaz müftüleri arasında yer alan Sn. Faysal Geylani, ilimizde düzenlenen Hafızlık Yarışması Türkiye Finali ile Hakkari merkez ve ilçelerinde hafızlık eğitimlerini tamamlayan 300 öğrencinin İcazet Merasimi için düzenlenen programa katıldı.
Gerçekleştirilen programın ardından Faysal Geylani, müftülüğü döneminde Hakkari’nin huzuru, güvenliği ve toplumsal meseleleri konusunda birlikte önemli çalışmalar yürüttüğü, dönemin belediye başkanlarından ve Sılehi Aşireti Lideri Sn. Fatih Keskin’i ofisinde ziyaret etti.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, geçmişte Hakkari için yapılan çalışmalar ve ortak hatıralar üzerine sohbet edildi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fatih Keskin, “Faysal Hocamızın ziyareti bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Kendisi Hakkari’de görev yaptığı dönemde şehrimizin huzuru, güveni ve toplumsal birlikteliği adına önemli hizmetlerde bulunmuştur. Yaptığı hizmetler ve çalışmalar hiçbir zaman unutulmadı. Kendisine her zaman büyük hürmet ve muhabbet besliyoruz. İnşallah yolu ve bahtı her zaman açık olur. Rabbim yar ve yardımcısı olsun.” ifadelerini kullandı.
Hakkari’ye hizmet etmiş isimlerin yıllar sonra yeniden bir araya gelmesi, geçmişte kurulan gönül bağlarının ve dostlukların halen güçlü bir şekilde devam ettiğini bir kez daha ortaya koydu.

