• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 19 °C

Halk insiyatifi bildiri dağıttı

Halk insiyatifi bildiri dağıttı
Colemerg ve ilçe halk inisiyatifi 15 şubat komplosu ile ilgili şehrin değişik noktalarına bildiri dağıttı.

(Kahraman Colemerg halkına başlıklı bildiride şunlara yer verildi: “ Kültür Halk önderi Abdullah Öcalan’a yönelik uluslararası 15 Şubat komplosunun yıldönümünü radikal serhildanlarla karşılayacağız 15 Şubat’ı yas tutarak değil Büyük öfkenin serlıdana dönüştüğü ve hesap sorulduğu bir tarzda karşılayacağız. 15 Şubat günü halk olarak hiçbir işe gitmeyeceğiz.

 

Evlerimizde ve iş yerlerimizde siyah bez asarak, Kontak ve kepenk kapatılarak tepkimizi 7’den 70’şe ortaya koyacağız. Buradan bir kez daha belirtmekte fayda var ki. Başbakan Erdoğan Kürt halkına karşı inkar ve kandırma politikasından vazgeçmemiştir. İlk görüşmenin yapıldığı 03 ocak gününde bu güne kadar ikinci bir görüşmenin olmamasının tek sorumlusu bir bu hükümet ve başbakan Erdoğan’dır.

 

Ayrıca “Görüşmeye gidecek heyeti ben seçerim”, Karar verdiğimiz günlerde takıldığı birçok programda “ KÜRT SORUNU YOKTUR “ diyerek aslında dünden farklı bir noktada olmadığını açıklamış oldu. Bu nedenle bizler Kürt halkı olarak her alanda, dün olduğu gibi bugün ve yarında mücadelemizi en üst seviyede vererek haklarımızı ve halkımızı savunmaya devam edeceğiz.

 

Colemerg ve ilçelerinde 15 Şubat günü halkımız üzerimize düşeni yapmak için bütün gayreti ortaya koyacağından hiç şüphemiz yok. Bu duygu ve düşüncelerle, 14 Şubat günü Önderliğimize karşı gerçekleşen bu komplonun lanetlenmesi için yapılacak olan halk yürüyüşüne tüm halkımızın 7’den 70’şe serhıldan ruhuyla güçlü katılım yapmasını bekliyoruz.

 

15 Şubat gününde, hiçbir işe gitmeyeceğiz, evlerimize ve iş yerlerimize siyah bezler asarak, kontak ve kepenk kapatılarak, 7’den 70’şe serhıldan ruhuyla eve kapanmayıp alanlarda olacağız. Her zamankinden daha güçlü ve özgürlüğe her zamankinden daha yakınız. Zafere olan bu inanç iddia ve kararlılıkla bir kez daha komplocu güçleri lanetliyor önderliğimiz etrafında kenetlenerek, zafer ve özgürlüğü birlikte yaşamak için serhıldanı büyütelim" denildi.

 

 

Bu haber toplam 3575 defa okunmuştur
Etiketler: , ,
  • Yorumlar 17
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim