Hürriyet Binasına Taşlı Sopalı İkinci Saldırı

Hürriyet Binasına Taşlı Sopalı İkinci Saldırı
Bağcılar'da, kamyon ve TIR'larla Hürriyet binasının önünü kapatan saldırganlar 'Ya Allah Bismillah Allahu Ekber' sloganları atarak taşlı ve sopalı saldırı düzenledi.

Bağcılar'daki Hürriyet Gazetesi binasının önünü akşam 20.30 sularında kamyon ve TIR'larla kapatan saldırganlar taşlı sopalı saldırı gerçekleştirdi.

100 KİŞİLİK GRUP BİNA ÖNÜNDE TOPLANDI

Yaklaşık 100 kişi gazetenin dış kapısı önünde toplandı. Girişte çevik kuvvet polislerinin durdurduğu eylemciler, 'Ya Allah Bismillah Allahu Ekber' sloganları attı.

POLİS ENGELİNİ AŞIP KAPIYA İLERLEDİLER

İlerleyen dakikalarda 2 adet TIR ve 1 adet kamyonun da giriş kapısına getirilmesinin ardından çok sayıda eylemci polis engelini aşarak döner kapıya doğru ilerledi.

TAŞ VE SOPALARLA BİNAYA HASAR VERDİLER

Eylemcilerin içeri girmeleri son anda engellenirken yine taş ve sopalar ile binaya hasar verildi. Kapılar, camlar kırıldı.

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.