İran: Kara ve Deniz Mezarlık Olacak
Yayınlanma:
İran Devrim Muhafızları, USS Abraham Lincoln uçak gemisine dört balistik füze ile saldırı düzenlendiğini açıkladı. ABD’den henüz resmi bir açıklama gelmedi.
Orta Doğu’da gerilim tırmanırken, Islamic Revolutionary Guard Corps (İran Devrim Muhafızları Ordusu), ABD’ye ait USS Abraham Lincoln uçak gemisine füze saldırısı düzenlendiğini açıkladı.
Devrim Muhafızları tarafından yapılan açıklamada, uçak gemisinin dört balistik füze ile hedef alındığı belirtilerek, “Kara ve deniz, terörist saldırganların mezarlığı haline gelecektir” ifadeleri kullanıldı.
Saldırının gerçekleştiği iddia edilen bölge ve olası hasara ilişkin detay paylaşılmadı. ABD makamlarından ise söz konusu iddiaya ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
Bölgede ABD ile İran arasındaki askeri gerilim sürerken, yaşanan gelişmeler uluslararası kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor.
YASAL UYARI:
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.