• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

İŞADAMI GÜVENER/DEN ÖRNEK DAVRANIŞ

İŞADAMI GÜVENER/DEN ÖRNEK DAVRANIŞ
Hakkarili hayırsever iş adamı Sadrettin Güvener, bütün ihtiyaçlarını karşıladığı Hakkari Gücü Bayan Futbol Takımı na malzeme desteğinde de bulundu.

Hakkari ve Yüksekova ilçesinde dar gelirli ailelerin de yanında olan iş adamı, yaklaşık 2 yıldır da ayakta tuttuğu bayan futbol takımına olan desteklerini katlayarak sürdürüyor.

Bölgede tek olma özelliği taşıyan Hakkari Gücü Bayan Futbol  Takım Sorumlusu Tahir Temel ile sporcu Cemile Timur, 20 kişilik bayan futbol takımını önümüzdeki günlerde oynayacakları maçlara hazırladıklarını belirttiler. Son iki yıldır bayan futbol takımına olan desteklerini esirgemeyen SA Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sadrettin Güvener in geçen yıl olduğu gibi bu yılda takımın tüm ihtiyaçlarını karşıladığını belirten,takım yöneticileri, bu yıl bölgesel ligde yer alacak olana takımlarının çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüğünü ifade ettiler.

İş adamı Güvener in takımın forma, krampon, tozluk, dizlik gibi ihtiyaçlarını SA Grubu na bağlı HakkariNews.com adli internet sitesi adına hazırlanan formalar bu gün sabah saatlerine HakkariNews İmtiyaz sahibi Serkan Güvener tarafından futbol takımı sorumlusu Tahir Temel e teslim edildi. Teslim edilen formaları giyen kızlar, Hakkari Belediyesi tarafında kendilerine tahsis edilen kapalı futbol sahasında ilk antrenmanlarına çıktılar.

Önümüzdeki döneme yönelik çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Tahir Temel, "Bize daha yazı gelmedi ama büyük ihtimalle 27 Aralık tarihinde ilk maçımızı Erzurumspor ile oynayacağız. Şu anda bölgesel ligdeyiz. Bu yıl başarılı bir performans gösterip Türkiye ikinci ligine çıkmak istiyoruz. Geçen yıldan beri bayan futbol takımımızın sponsorluğunu iş adamı sayın Sadrettin Güvener üstelenmiş durumda. Son iki senedir bütün giderlerimizi işadamı karşılıyor. Bugüne kadar bize yaptıkları için iş adamına sonsuz teşekkürlerimizi sunarım" dedi.

 Cemile Timur ise, Hakkari de spor yapmak isteyen bayanlar olarak Nisan 2008 yılından beri bu futbol takımını kurduklarını ve spor yaşantılarının devam ettiğini belirtti. Timur, "Takımımızda 20 futbolcumuz var. Takımımız şu anda Türkiye deki diğer takımlar ile rekabet edebilecek güçtedir. Bu konuda kendimize güvenimiz tam ve daha iyi yerlere gelebilmek için bundan sonrada bütün gayretlerimizi göstereceğiz. İki yıldır iş adamı Sadrettin Güvener bizi destekleyip hiç yalnız bırakmadı. Her zaman bizlere maddi manevi desteğini de sundu. Onun dışında başka kimseden bir destek alamadık. Aa son dönemlerde Hakkari Belediyesi de takım ile ilgilenmeye başladı. Bizler için bir çalışma ortamı hazırlamaya çalışıyorlar. En büyük sıkıntılarımızdan bir tanesi antrenman için yer bulamıyoruz. Belediye bizler için tesis yapmaya başladı. Yazın stadyumda çalışıyorduk. Ama amatör maçlar başlayınca çalışmalarımız yarım kaldı. Geçen yıl işadamı antrenman için bizlere kapalı halı sahasını kiralıyordu. Şimdi de antrenmanlarımızı yapmak için belediye bizlere bu sahayı kiralayarak destek veriyor. Sporcu kızlarımızın aileleri de bizlere tam destek vererek bizleri motive ediyorlar. Biz öncelikle bizlere güvenenleri mahcup etmeyeceğimize dair kendimize söz verdik. Bu takımı Türkiye ikinci ligine çıkartacağız. Eğer bu imkanlar da olmasaydı bu spor faaliyetini sürdüremeyecektik" şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 3357 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim