• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Kamyonet dereye yuvarlandı

Kamyonet dereye yuvarlandı
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde Pesan Deresi'ne yuvarlanan kamyonetin sürücüsü hafif yaralanırken, deredeki aracı gören vatandaşlar soğuk suya girip uzun süre ölü ve yaralı aradı.

Haber: Ahmet Kavak- Kaza, Derecik beldesi Bağlar köyü Rüzgarlı mezrası mevkiinde meydana geldi. Derecik istikametinden Şemdinli ilçeye gelmekte olan Cemil Bozkurt yönetimdeki 65 NE 857 plakalı kamyonet, frenlerinin boşalması sonucu Pesan Deresi'ne uçtu. Kazada yaralanan sürücü, çevreden geçen bir vatandaşın yardımı ile araçtan hafif yaralı olarak kurtuldu ve yakınlarına olayı duyurmak için GSM hattının çektiği bir yere gitti.

dere-1.20120403121911.jpgKAZAYI GÖREN DEREYE GİRDİ
Bu arada derenin içinde aracı gören vatandaşlar suya girerek kamyonette birinin olup olmadığını anlamaya çalıştı. Araç içinde kimse bulunamazken, Beşir Olmaz isimli vatandaş, Derecik beldesinden Şemdinli ilçesine geldikleri sırada derenin içinde gördükleri aracın kısa bir süre sonra suyun etkisiyle sürüklendiğini anlattı. Olmaz, "Aramızda iyi yüzücü olan arkadaşlar yüzerek derenin öteki tarafına geçip aracın içinde birileri var mı diye baktı. Bütün çabalarımıza rağmen derenin ne kenarında ne de aracın içinde bir şey bulabildik. Bunun üzerine acaba yaralı kimse gitti mi diye hastaneyi aradık fakat hiç kimsenin yaralı bir şekilde hastaneye gitmediği bilgisini aldık. Bunun üzerine jandarmayı arayarak olayı anlattık ve kendi çabalarımızla arama çalışmalarını sürdürdüğümüzü söyledik" dedi.

 dere-3.jpgKAYIP ZANNEDİLEN SÜRÜCÜ OLAY YERİNE GELDİ
Tehlikeye aldırış etmeden soğuk suya girip sürücüyü arayan vatandaşlar, Cemil Bozkurt'un bir süre sonra olay yerine gelip aracın şoförü olduğunu söylemesiyle rahat bir nefes aldı. Telaş içindeki vatandaşları sevindiren Cemil Bozkurt, "Derecik beldesine yük götürdüm. Aracın yükünü boşaldıktan sonra Şemdinli ilçe merkezine doğru yola çıktım. Önümde rampa vardı. Aracın motoru birden durdu. Tekrar çalıştırmaya uğraştım fakat bir türlü çalışmadı ve bu sefer geriye doğru kaymaya başladı. Ayak freni ve el
frenine rağmen araç yine durmayarak dereye doğru yuvarlandı. Dere kenarında ağaçlar vardı.15 metre sürüklendikten sonra ağaçlara çarparak durdu. Ben de aracın içindeydim. Yoldan gecen bir vatandaş kazayı görünce dereye inerek beni araçtan çıkardı. Araçta bir tek ben vardım, çok şükür hiçbir şey olmadı. Cep telefonu çekmiyordu. Şebekenin çektiği bir yere kadar beni götürdü, oradan akrabalarımı aradım ve kaza yaptığımı söyledim. Daha sonra tekrar kaza yaptığım yere geldim. Vatandaşlar suyun içinde beni arıyorlarmış. İlgilerinden dolayı Allah herkesten razı olsun, çok şükür bana hiçbir şey olmadı. Aracım zarar gördü sadece. Herkesin canı sağ olsun" şeklinde konuştu.

dere-2.jpg

Bu haber toplam 4275 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim