Karlar eridi, temizlik başladı
Yayınlanma:
Kaynak:Hakkarihabertv.com
Hakkâri Belediyesi Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir genelinde çevre temizliği çalışması başlatıldı.
Belediye bünyesinde çalışan İŞKUR personelinin de destek verdiği çalışmalar kapsamında ekipler, özellikle karların eridiği bölgelerde temizlik faaliyetleri yürüttü. Kış aylarında kar altında kalan ve erimeyle birlikte ortaya çıkan atıklar ekipler tarafından toplanarak çevre düzenlemesi yapıldı.
Cadde, sokak ve boş alanlarda sürdürülen temizlik çalışmalarının belirli bir program dahilinde devam edeceği belirtildi.
Belediye yetkilileri, karların eridiği tüm bölgelerde çevre temizliği çalışmalarının aralıksız sürdürüleceğini ifade ederek vatandaşlardan da çevre konusunda duyarlı olmalarını istedi. Haber: Esra Özatak

YASAL UYARI:
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.