KCK tutuklusu 8 kişi serbest bırakıldı

KCK tutuklusu 8 kişi serbest bırakıldı
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bir süre önce düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve tutuklanan 6 kişinin, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı belirtildi.

24 Kasım 2011 tarihinde düzenlenen polis operasyonunda, KCK ve PKK'ya yardım yataklık iddiası ile İdris S., Yunus Ö., Selim Ş., Rahmi G., Erdem A. ve Tarık K. gözaltına alınmış, daha sonra çıkartıldıkları mahkeme tarafından tutuklanmışlardı. Van F Tipi Cezaevine gönderilen ve sonrasında meydana gelen deprem nedeniyle Rize Kalkandere L Tipi Cezaevine nakledilen 6 sanık, bugün getirildikleri Van 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde duruşmaya çıkartıldı. Mahkeme, sanıkların tutuksuz yargılanmasına karar verdi.
 

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.