• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Keskin: TOBB'da bölge başkanı oldu

Keskin: TOBB'da bölge başkanı oldu
TOBB Hakkari İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sevda Keskin TOBB'da bölge Başkanı oldu.

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ndeki temsilini güçlendirdi.
TOBB Hakkari Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığı'nı üçüncü dönem yürüten Sevda Keskin "TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Bölge Temsilcileri Seçimi" nde Doğu Anadolu Bölge Temsilcisi olarak seçildi. 

HATSO Başkanı Servet Taş, bu temsiliyetin önemine vurgu yaparak, Sevda Keskin ve kurul üyelerini tebrik etti. Başkan TAŞ, girişimciliğin şehir kalkınması için önemli olduğunu belirtirken, Keskin ise bölgeyi en iyi şekilde temsil etme sözü verdi.

 HATSO’nun, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ndeki temsiliyeti, Kadın Girişimciler Kurulu Bölge Temsilciği ile güçlendi.

Üç dönemdir TOBB Hakkari İl KGK Başkanlığı görevini yürüten Kadın  Girişimciler Kurulu Başkanı Sevda Keskin, bugün gerçekleşen “TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Bölge Temsilcileri Seçimi”nde, Doğu Anadolu Bölge Temsilcisi seçildi.

Seçimi kazanan Hakkari KGK Başkanı  Keskin ve Kurul üyelerini ilk olarak HATSO Yönetim Kurulu tebrik etti. HATSO Başkanı Servet Taş, bölge temsiliyetinin Hakkari için önemli olduğunu belirterek başarı dileklerinde bulundu.

Başkan Taş; “Şehrimizin kalkınması ve gelişmesi açısından girişimcilik büyük önem taşıyor. Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası olarak kadın ve genç girişimcilerimizi önemsiyoruz.

sevda-keskin-001.jpg

Bugün burada, yeni dönemde birlikte çalıştığımız Kadın Girişimciler Kurulu Başkanımız Sevda Keskin'in, TOBB Doğu Anadolu Bölge Temsilcisi seçilmesinin sevincini yaşıyoruz. Kurul başkanımız başta olmak üzere tüm kurul üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Bu temsiliyet hak edilmiş bir başarının karşılığıdır dedi.

Hakkari Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sevda Keskin, ise şunları söyledi: “Şehrimiz için onur verici bir temsiliyet kazandırmanın sevincini yaşıyoruz. Yeni dönemde TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Doğu Anadolu Bölge Temsilciliğine seçildim.

Bu süreçte desteklerini esirgemeyen, HATSO  Başkanımız Servet Taş'a kıymetli yönetim kurulumuza, Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerimize  şükranlarımı sunuyorum.

Ayrıca seçime katılan tüm bölge Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlarına da teşekkür eder, görev sürem boyunca bölgemizde bulunun 13 İlimizin tamamının sorumluluğu bilinciyle hizmet etme gayreti içinde olacak ve TOBB'da bölgemizi en iyi şekilde temsil edeceğimi belirtmek isterim" dedi.

Keskin, Van, Ağrı, Erzurum, Elazığ, Erzincan, Iğdır, Bitlis, Bingöl, Muş, Ardahan, Kars ve Tunceli olmak üzere 13 ili temsil erecek.

5c7ba3f4-4ba6-4833-9220-e60cc03ec38a.jpg

Bu haber toplam 1392 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim