Kur’an Talebeleri Başkan Şakar’ın misafiri oldu

Kur’an Talebeleri Başkan Şakar’ın misafiri oldu

Kaynak:Feyzullah Taş

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde anlamlı bir misafirlik yaşandı. Şemdinli Belediye Başkanı Fahri Şakar, Kayalar Köyü Aşağı Mahalle Kız Kur’an Kursu öğrencilerini misafir ederek ilçeyi gezip tanıma fırsatı sundu.

Ziyaret kapsamında öğrenciler, Şemdinli’nin tarihi ve doğal güzelliklerini yakından görme imkânı buldu. Kur’an-ı Kerim’i ezberleyen ve hafızlık yolunda ilerleyen öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Şakar, bu tür buluşmaların çocukların gelişimi açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.

Başkan Şakar açıklamasında, “Kur’an’ı Kerim’i hafızalarına nakşeden kız öğrencilerimizin öğrendiklerini hayatlarına da uygulamalarını temenni ediyorum. Onların bu yolda gösterdiği gayret her türlü takdiri hak ediyor. Bugün ilçemizi tanımaları, kültürel ve manevi bir bağ kurmaları açısından anlamlı bir buluşma oldu,” dedi.gxr6vgkw8aa39la.jpeg

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.