14 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara15°C

AKMAZ AİLESİNİN GÖRKEMLİ DÜĞÜNÜ

Akmaz Ailesinin Görkemli Düğünü

Murat Akmaz ile Çınar Dayan TOBB İlköğretim Okulu önünde yapılan dillere destan düğün töreni ile hayatlarını birleştirdi.

24 Eylül 2023 Pazar 19:33

Hakkari’nin tanınmış ailelerinden Akmaz ile Dayan Aileleri 24  Eylül Pazar günü Hakkari’de binlerce davetlinin katıldığı görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdi. 

Çok sayıda davetlinin katılım sağladığı düğün renkli görüntülere sahne oldu. Sağdıçlığını Halil Akmaz üstlendiği düğünde misafirleri düğün alanı girişinde karşılayıp yakından ilgilendi bir araya gelen davetliler Kürtçe müzikler eşliğinde çektikleri halaylar ile doyasıya eğlendi. İki gün iki gece süren binlerce misafiri bir araya getiren düğünde davetlilere yöresel yemekler ikram edildi. 

foto-galeri-001.jpg

Farklı illerden katılımın sağladığı düğüne kanaat önderleri, aile büyükleri, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum kuruluş müdür ve çalışanlar, STK temsilcileri, iş insanları, esnaf camiasından olmak üzere farklı illerden eş dostların katılım sağladığı görkemli bir düğün töreni gerçekleştirildi. Görkemli düğünde sahne alan sanatçı Süleyman Derinses ile Tarık Seyrani büyük ilgi gördü. Sanatçıların güzel şarkıları eşliğinde davetliler kol kola girerek saatlerce halay çektiler. 

Teşekkür mesajında bulunan damadın Babası A. Kadir Akmaz ve Halil Akmaz “Bizleri bu en mutlu günümüzde yalnız bırakmayarak yanımızda olan tüm dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Telefonla arayarak tebriklerini ileten, çelenk gönderen dost, akraba ve hemşerilerimizede teşekkür ediyoruz.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.