06 Mayıs 2024
  • İstanbul9°C
  • Ankara3°C

ENGELLİLER FEDERASYONUNDAN SÜMBÜL ENGELLİLERE İKİ DAVET

Engelliler federasyonundan Sümbül Engellilere iki davet

Cengiz Çatal ve Sporcu Ceylan Yılmaz Aksaray'da 6-10 Eylül tarihlerinde Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonunun organize ettiği Kadınlar A Milli takım kampına davet edildi.

06 Eylül 2022 Salı 11:19

Hakkari Sümbül Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı koçu Cengiz Çatal ve Sporcu Ceylan Yılmaz Aksaray'da 6-10 Eylül tarihlerinde Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonunun organize ettiği Kadınlar A Milli takım kampına davet edildi.

Bedensel Engelliler Derneği Başkanı aynı zamanda takım antrenörü Mesut Keskin federasyonda daha önce U 19 yardımcı antrenör görevinden Kadın A Milli takım antrenörluğune terfi eden takım koçu Cengiz Çatal' ın ve yine gecen yıl İspanya' nın Madrid şehrinde kadınlar şampiyonasına  katılan milli sporcumuz Ceylan Yılmaz 'ın bu yil yine Federasyon tarafından kampa davet edildiğini ifade etti.

Başkan KESKİN bu şekliyle takım olarak 3 bayan sporcuyu Milli takımlara dahil etmenin ve takim koçunun milli takımlarda görev almasını gururunu yaşadıklarını ifade etti.

 Başkan Keskin başta maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Valimiz Sayın İdris Akbıyık'a ve tesis destegi sağlayan Gençlik spor il Müdürü Emin Yıldırım'a teşekkür etti.

2e846627-354f-490e-8ed4-9ee5c31d07f4.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.